Δείτε το video με το ρεκόρ του Subaru WRX STI στο Ring [+53 φωτογραφίες]

Δείτε το video με το ρεκόρ του Subaru WRX STI στο Ring [+53 φωτογραφίες]

H Subaru, με καθυστέρηση αρκετών ημερών, έδωσε στη δημοσιότητα το video με το ρεκόρ του WRX STI Type RA NBR Special στο Nürburgring.

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής είχε ανακοινώσει προ ημερών, τον Ιούλιο, ότι πέτυχε ρεκόρ στις 4θυρες μπερλίνες, γυρίζοντας σε χρόνο 6’ 57” 5 στην πίστα του Nürburgring Nordschleife.

Αλλά μαζί με την υπόσχεση για το video του ρεκόρ, η Subaru έδωσε στη δημοσιότητα και μια μεγάλη γκάλερι από 50+ φωτογραφίες από την προετοιμασία της ομάδας, καθώς και με το αυτοκίνητο που γυρίζει στην πίστα. Πίσω από το τιμόνι του WRX STI Type RA NBR Special βρισκόταν ο Richie Stanaway.

Το σφόδρα βελτιωμένο WRX STI Type RA NBR Special σχεδιάστηκε για να επιδείξει τις δυνατότητες του WRX STI και για να αποτελέσει επικοινωνιακό πρόκριμα του επερχόμενου WRX STI Type RA παραγωγής. Το ίδιο αυτοκίνητο αποτέλεσε το όπλο της εταιρείας για να τεθεί το αντίστοιχο ρεκόρ στο Isle of Man TT και στο Goodwood Festival of Speed, όπου το WRX STI Type RA NBR Special κατατάχθηκε και τρίτο γενικής.

Βασισμένο στο Subaru WRX STI 2017, τοπ αγωνιστικό φορά δίλιτρο μοτέρ με πάνω από 600 άλογα και η ανώτατη ταχύτητα που έπιασε στο Nürburgring ήταν 288 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube