Teaser για το νέο WRX STI ενώ η Subaru κυνηγάει το ρεκόρ στο ’Ring [video]

Teaser για το νέο WRX STI ενώ η Subaru κυνηγάει το ρεκόρ στο ’Ring [video]

Δόθηκε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία teaser του επερχόμενου γρήγορου Impreza, κι ένα video με δοκιμές στο Silverstone και το Nürburgring.

To αυτοκίνητο εν δράσει στο video είναι το WRX STI Type RA NBR. Δεν είναι το μοντέλο παραγωγής, αλλά μια ειδικά προετοιμασμένη έκδοση που θα κυνηγήσει το ρεκόρ τετράθυρων αυτοκινήτων στο Nürburgring αυτό το καλοκαίρι.

Η Subaru έχει ήδη αρχίσει τις δοκιμές στη Nordschleife, αλλά ο καιρός στην Πράσινη Κόλαση δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος όταν επιχείρησε μια πρώτη προσπάθεια, στις 19 Μαϊου.

Πέρα από το video με τις δοκιμές του NBR στο Silverstone και το Nürburgring, η Subaru έδωσε στη δημοσιότητα και μια φωτογραφία teaser του WRX STI Type RA παραγωγής, που θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 8 Ιουνίου. Το μοντέλο θα είναι πραγματικά σκληροπυρηνικό, αφού φαίνεται στη φωτογραφία ότι έχει ανθρακονημάτινη σκεπή.

Η κορυφαία αυτή έκδοση επιδόσεων θα έχει φυσικά και βελτιωμένη ανάρτηση, πιθανότατα με αμορτισέρ της Bilstein. Αναμένεται επίσης να έχει αναβαθμίσεις σε κινητήρα και κιβώτιο, αλλά η εταιρεία κρύβει επιμελώς τα χαρτιά της σε αυτό το θέμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ To Subaru BRZ STI έρχεται στις 6 Ιουνίου

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube