BMW: Teaser εντυπωσιακού νέου video από τα κατορθώματα της M5

BMW: Teaser εντυπωσιακού νέου video από τα κατορθώματα της M5

Την ερχόμενη Τρίτη η BMW θα δώσει στη δημοσιότητα ένα δυναμικό video της νέας M5 την οποία ονομάζει M-Mazing.

Αν και ο εντυπωσιασμός σίγουρα δεν έλειπε από τα πρώτα video που συνόδευσαν την ολοκαίνουργια BMW M5, φαίνεται ότι η εταιρεία δεν ήταν απόλυτα ικανοποιημένη.

Γι’ αυτό και το αμερικανικό παρακλάδι του Μ Division δημοσίευσε ένα teaser video με διάρκεια μόλις 43”, το οποίο είναι προπομπός ενός άλλου που θα δείχνει «drift πολύ διαφορετικά από αυτά που έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα».

Προς το παρόν πάντως δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες, πέραν του ότι θα δημοσιευτεί στις 9 Ιανουαρίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα BMW M5 με 600 PS και M xDrive [video]

Προφανώς, θα πρόκειται για ακόμα ένα video που θα τονίζει ότι η τετρακίνηση της νέας Μ5 δεν αλλοιώνει σε τίποτα την ικανότητά της στο drift, αφού είναι απενεργοποιούμενη κατά βούληση ώστε όλη η ισχύς να καταλήγει στους πίσω τροχούς του αυτοκινήτου.

Με αυτό το δεδομένο δεν είναι καθόλου περίεργο που η νέα Μ5 εμφανίζεται σε ένα χορευτικό πλάι πλάι με το προηγούμενο μοντέλο, προκειμένου να τονιστεί ότι τα δύο αυτοκίνητα μπορούν να κάνουν ακριβώς τα ίδια παιχνίδια με την ουρά.

Η διαφορά είναι ότι το νέο μοντέλο είναι ασύγκριτα πιο εύκολο και αποτελεσματικό σε πραγματικές συνθήκες, χωρίς αυτό να έχει κάποιο αντίκτυπο στην σπορ εικόνα του. Έχοντας οδηγήσει μάλιστα το αυτοκίνητο, θα λέγαμε ακριβώς το αντίθετο.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Διαθέσιμη στη χώρα μας η νέα BMW M5, με €174.900

Οι 600 ίπποι του κινητήρα του περνάνε στο δρόμο πιο εύκολα και φιλικά από ποτέ, παντρεύοντας την πολυτέλεια μιας πραγματικής λιμουζίνας με επιταχύνσεις που κόβουν την ανάσα και πραγματικά σπορ χαρακτήρα.

Το τι ακριβώς σημαίνει αυτό, μπορείτε να το διαβάσετε στο DRIVE 255 που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

[Πηγή: BMW]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube