Διαθέσιμη στη χώρα μας η νέα BMW M5, με €174.900

Διαθέσιμη στη χώρα μας η νέα BMW M5, με €174.900

Το ολοκαίνουργιο super σεντάν της BMW περιλαμβάνεται πλέον και στον ελληνικό τιμοκατάλογο της εταιρείας.

Η κορυφαία έκδοση της νέας 5άρας είναι πλέον διαθέσιμη και στη χώρα μας, με τιμή που ξεκινάει από τα €174.900.

Πρόκειται για την πρώτη τετρακίνητη M5 στην Ιστορία, κάτι που κρίθηκε απαραίτητο ώστε το πολυτελές σεντάν των 600 PS να είναι φιλικό στην οδήγηση για τον καθένα.

Η τετρακίνηση όμως διαθέτει και λειτουργία απενεργοποίησης για όποιον θέλει να εκμεταλλευτεί την δύναμη του κινητήρα πλαγιολισθαίνοντας ατελείωτα. Ωστόσο το δυνατό σημείο της νέας Μ5 δεν είναι εκεί.

Είναι στον τρόπο που συνδυάζει τα χαρακτηριστικά μιας κορυφαίας ποιοτικά και τεχνολογικά λιμουζίνας, με την απόλαυση στην οδήγηση που κάθε μοντέλο του Μ Division οφείλει να έχει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα BMW M5 με 600 PS και M xDrive [video]

Προφανώς, ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία πολυτέλειας και άνεσης που θεωρούνται αυτονόητα σε αυτή την κλάση, όπως και τα συστήματα που υπόσχονται τη βέλτιστη οδηγική εμπειρία: για παράδειγμα τα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ, το ηλεκτρονικά ελεγχόμενο μπλοκέ διαφορικό M diff, κ.α.

Το μόνο που ουσιαστικά μπορείς να προσθέσεις σε αυτό το κομμάτι είναι τα κεραμικά φρένα, ενώ για το κομμάτι της πολυτέλειας η λίστα είναι ουσιαστικά ατελείωτη.

Μπορείτε να διαβάσετε τα πάντα για την ολοκαίνουργια Μ5 στο DRIVE 255 που βρίσκεται στα περίπτερα, αφού τη δοκιμάσαμε στους δρόμους της Πορτογαλίας και την πίστα του Estoril.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube