Απίστευτη Gymkhana μέσα στο εργοστάσιο της Ford στη Ρουμανία [video]

Απίστευτη Gymkhana μέσα στο εργοστάσιο της Ford στη Ρουμανία [video]

O πρωταθλητής Junior WRC κάνει απίστευτα ακροβατικά στο τιμόνι ενός Ford Fiesta R5 για λογαριασμό της ίδιας της εταιρείας.

Δεν έφτανε ο Ken Block, τώρα και η Ford κάνει τα δικά της hoοning videos γυρισμένα μέσα σε εργοστάσιά της.

Όλα ξεκίνησαν πέρσι τον Ιούνιο, όταν η Ford Ρουμανίας ζήτησε από τον Simone Tempestini, δύο φορές πρωταθλητή ράλι Ιταλίας, να κάνει τις «ταρζανιές» του με ένα αγωνιστικό Fiesta R5 μέσα στο χώρο του εργοστασίου στην Craiova.

Χθες, 1η του Δεκέμβρη, ήταν η εθνική εορτή της Ρουμανίας και η Ford το γιόρτασε με ένα νέο video πάνω στο ίδιο θέμα. Κι επειδή στο μεταξύ ο Tempestini κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα Junior WRC, τα ακροβατικά του έχουν γίνει ακόμα πιο άγρια και θεαματικά.

Για παράδειγμα, κάθε νουνεχής drifter θα κόψει λίγο όταν περνάει ράμπα, αλλά εδώ δεν γίνεται κάτι τέτοιο. Ο Tempestini μένει στο γκάζι, κι ό,τι βρέξει ας κατεβάσει…

Εκτός από τη Ρουμανία, γιορτάζει και το τοπικό εργοστάσιο της Ford, που κλείνει 40 χρόνια παραγωγής, έχοντας ξεκινήσει με το Citroen (Oltcit) Axel της δεκαετίας του 1980 και συνεχίσει με διάφορα Daewoo, πριν το αγοράσει ξανά η Ford το 2008. Από το 2017 θα παράγεται εκεί το Ford EcoSport, οπότε το video αποτελεί κι ένα καλό κίνητρο για τους Ρουμάνους εργαζόμενους.

Για όσους έχασαν το αντίστοιχο περσινό video, ή απλά θέλουν να το ξαναθυμηθούν για να συγκρίνουν, το παραθέτουμε και αυτό κάτω από το φετινό.

Τέλος, μιας και το έφερε η συζήτηση, δεν θα μας κακοφαινόταν αν ο Ken Block, μετά την επίθεσή του στο Pikes Peak με την Climbkhana, κάνει το ίδιο και στη θρυλική διαδρομή Transfagarasan των Καρπαθίων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube