Έτσι ντριφτάρουν στο Transfăgărășan [video]

Έτσι ντριφτάρουν στο Transfăgărășan [video]

Το διάσημο πέρασμα Transfăgărășan στη Ρουμανία έκλεισε για τους απλούς χρήστες του δρόμου και δύο drifters αφέθηκαν ελεύθεροι να παίξουν.

Η διαδρομή που περνάει πάνω από την οροσειρά Făgăraş της Ρουμανίας, η οποία έχει πάρει τόση δημοσιότητα τελευταία που σε λίγο θα κοντράρει σε φήμη το Stelvio Pass, αποτελεί ιδανικό σκηνικό για να επιδείξουν τις ικανότητές τους δύο ντόπιοι drifters.

Πρωταγωνιστές του video είναι η Ramona Rusu και ο Gabi Imre. Και φυσικά οι δύο κατάλληλα διαμορφωμένες, αγωνιστικές BMW E30 τους, με έναν 5λιτρο V8 από Μ5 Ε39 και έναν 4λιτρο V8 turbo, αντίστοιχα. Μάλιστα δεν πρόκειται για ένα video με drifting χωρίς νόημα, αφού υπάρχει και σενάριο!

Υποτίθεται ότι στη διαδρομή προς το Transfăgărășan οι σχέσεις του ζευγαριού έχουν ψυχρανθεί. Διανυκτερεύουν εκεί και το πρωί ο Gabi διαπιστώνει ότι η Ramona έχει σηκωθεί νωρίτερα και έχει πάρει μόνη της τα βουνά ντριφτάροντας με τη BMW της (σ.σ.: σαν να περιγράφω σαπουνόπερα νιώθω). Αποφασίζει να την ακολουθήσει, την πετυχαίνει σε ένα πλάτωμα του δρόμου και συνεχίζουν μαζί το drifting μέχρι το ψηλότερο σημείο της διαδρομής. Εκεί χαλαρώνουν και οι δύο δίπλα στη λίμνη Bâlea, κι εμείς μαθαίνουμε ότι «το πάθος μας ενώνει»...

Εντάξει, μπορεί το video να μην αξίζει το Όσκαρ Καλύτερου Σεναρίου, αλλά σίγουρα αξίζει και με το παραπάνω τριάμισι λεπτά από τον χρόνο σου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube