H Lamborghini Sterrato κάνει για offroading;

H Lamborghini Sterrato κάνει για offroading;

H Lamborghini Sterrato πάει για άλματα και για αρκετό ξύλο

H Lamborghini Sterrato πάει για άλματα και για «αρκετό ξύλο».

Πέρυσι, η Lamborghini Sterrato εμφανίστηκε ως ένα αυτοκίνητο για παιχνίδι εκτός ασφάλτου και τώρα ο ιδιοκτήτης της, την πηγε για off-road, με περισσότερους από έναν τρόπους.

Η χωματερή Lamborghini Sterrato είναι σχεδιασμένη για στροφές σε δρόμους 3Α και για να σκαρφαλώνει χιονισμένες πλαγιές. Ποιος όμως θα πίστευε πως μπορεί να κάνει άλματα σαν F-150 Raptor;

Η Lamborghini Sterrato πάει για άλμα 20 μέτρων! 

Lamborghini Sterrato

Ο Youtuber Mark McCann, προσφάτως απέκτησε μια Lamborghini Sterrato και την έκανε σχεδόν να... πετάξει. Αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για τους θεατές, οι οποίοι ζητούσαν κι άλλο. Στο τελευταίο του βίντεο, ο McCann βάζει τη Sterrato να κάνει άλμα, το οποίο θα έβαζε κάποιους οδηγούς WRC σε δεύτερες σκέψεις.

Αλλά με σκοπό τη διασκέδαση, ο McCann δεν δίστασε και έβαλε τη Lamborghini Sterrato σε «πτήση» κάνοντας έτσι ένα άλμα σχεδόν 20 μέτρων. Παρόλο που η Sterrato είναι μόλις 2,5 εκατοστά ψηλότερη από την Huracán Evo και παρόλο που έπεσε με τα μούτρα, δεν εμφανίζεται να έπαθε ζημιά. Κάτι το οποίο είναι εντυπωσιακό, έχοντας κατά νου πως τα περισσότερα σούπερκαρ είναι ευαίσθητα σε επιχειρήσεις του είδους.

Lamborghini Sterrato
«Νομίζω επέζησε, δεν ξέρω. Σίγουρα δεν το ξανακάνω αυτό» είπε ο McCann.

Παρόλα αυτά, οι φαν της Sterrato μπορεί να θέλουν να δουν όλο το βίντεο, καθώς υπάρχουν και στην αρχή αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία.

Για παράδειγμα, ο McCann, περνάει τη Lamborghini μέσα από ένα λατομείο, για να αξιολογήσει το πώς αντιμετωπίζει τις μεγάλες πέτρες σε μια σαθρή επιφάνεια.

Lamborghini Sterrato

Ο ιδιοκτήτης μπορεί να το κάνει αυτό για τα κλικ των προβολών, αλλά όποιο και αν είναι το κίνητρό του, χρησιμοποίησε το αυτοκίνητο για ακριβώς τη χρήση αυτή που το κατασκεύασε η Lamborghini. Σαφώς οι κατασκευαστές της δεν είχαν στο μυαλό τους πως το ψηλωμένο υπεραυτοκίνητο θα χρησιμοποιούνταν για άλματα 20 μέτρων, αλλά το βίντεο μας αφήνει με μια απορία.

Αν τα ιταλικά αυτοκίνητα είναι πιο ευαίσθητα από τα γερμανικά, πόσο ψηλά και πόσο μακριά θα μπορούσε μια Porsche 911 Dakar να πάει; Ελπίζουμε σύντομα κάποιος να το ανακαλύψει και να το βιντεοσκοπήσει για τη διασκέδασή μας.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube