Για κακούργημα διώκεται η 88χρονη που προκάλεσε το σοκαριστικό τροχαίο στη Ραφήνα

Για κακούργημα διώκεται η 88χρονη που προκάλεσε το σοκαριστικό τροχαίο στη Ραφήνα

Η ηλικιωμένη οδηγός παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη και σκότωσε έναν 49χρονο υποπλοίαρχο και τραυμάτισε σοβαρά έναν ναύτη. 

Για κακούργημα διώκεται η 88χρονη οδηγός, η οποία προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα με τον έναν νεκρό και τον έναν βαριά τραυματισμένο στη λεωφόρο Μαραθώνος στη Ραφήνα. 

Η 88χρονη κατηγορείται ότι προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα, παραβιάζοντας το κόκκινο φανάρι με αποτέλεσμα να εμβολίσει δύο άλλα ΙΧ, ανάμεσα σε αυτά και το τζιπ που επέβαιναν ο υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος τελικά κατέληξε και ένας ναύτης ο οποίος νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του iRafina.gr, η ηλικιωμένη γυναίκα δεν έχει παιδιά ενώ τα ανίψια της, της είχαν προτείνει να μπει σε μία μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων με εκείνη να αρνείται.

Ο 49χρονος υποπλοίαρχος της Ναυτονομίας, που έχασε την ζωή του ήταν πατέρας δύο παιδιών και ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο ενώ σοβαρά τραυματισμός ανασύρθηκε ένας ναύτης 29 ετών ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Γεννηματάς. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube