Οι τιμές του νέου Honda HR-V e:HEV στην Ελλάδα

Οι τιμές του νέου Honda HR-V e:HEV στην Ελλάδα

H ελληνική αντιπροσωπεία της Honda ανακοίνωσε τις τιμές και τα επίπεδα εξοπλισμού του νέου HR-V e:HEV για την χώρα μας.

Έφτασε στην ελληνική αγορά η τρίτη γενιά του επιτυχημένου κόμπακτ SUV της Honda. Το ολοκαίνουργιο HR-V e:HEV ήρθε να διεκδικήσει το μερίδιο αγοράς σε μια από τις πιο δημοφιλής κατηγορίες, έχοντας στο οπλοστάσιο του την υβριδική τεχνολογία, τα βελτιωμένα οδηγικά χαρακτηριστικά και την ριζικά ανανεωμένη σχεδίασή του.

Κάτω από το καπό του βρίσκεται το νέο υβριδικό σύστημα e:HEV της ιαπωνικής εταιρείας. Αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες και έναν τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1,5 λίτρων i-VTEC, o οποίος λειτουργεί στον κύκλο Αtkinson. Η συνολική ισχύς του συστήματος ανέρχεται στους 131 PS και περνάει στους εμπρός τροχούς μέσω ενός πρωτοποριακού συστήματος μετάδοσης χωρίς συμβατικό κιβώτιο, το οποίο η Honda ονομάζει eCVT. 

Παράλληλα, το νέο HR-V καταναλώνει -κατά το πρότυπο WLTP- 5,4 lt/100 km και εκπέμπει 122 g CO2/km. Σε αντίθεση με άλλα υβριδικά συστήματα θυμίζουμε ότι στην περίπτωση του e:HEV το θερμικό μοτέρ δεν διοχετεύει την ισχύ του στους τροχούς συνέχεια, αλλά λειτουργεί τις περισσότερες φορές ως γεννήτρια ηλεκτρικής ενέργειας για τα δύο ηλεκτρικά μοτέρ. Ο οδηγός έχει την δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα σε τρία οδηγικά προφίλ: Normal, Eco και Sport ταιριάζοντας έτσι την χαρτογράφηση του συστήματος στις ανάγκες κίνησής του.

Honda HR-V

Στο σχεδιαστικό κομμάτι, ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι η σχεδίαση του αμαξώματος συνδυάζει τα στοιχεία ενός επιβλητικού, premium SUV με το σπορ ύφος ενός κουπέ. Το εσωτερικό του έχει ανασχεδιαστεί πλήρως συνδυάζοντας κορυφαία εργονομία και ποιότητα υλικών. Στον τομέα του infotainment το νέο HR-V διαθέτει μια οθόνη αφής 9” με δυνατότητα σύνδεσης Apple CarPlay και Android Αuto.

Όσον αφορά την ασφάλεια το νέο μοντέλο εξοπλίζεται με το πακέτο ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού Honda SENSING, το οποίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, αναγνώριση οδικής σήμανσης, σύστημα αυτόματης πέδησης, Lane Keeping Assist, Auto High Beam, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας και Adaptive Cruise Control.

Honda HR-V

Η τιμή του Honda HR-V e:HEV ξεκινά από τα €32.500 για την έκδοση Elegance η οποία διαθέτει σύστημα εισόδου και εκκίνησης χωρίς κλειδί, θερμαινόμενα καθίσματα εμπρός, αυτόματους υαλοκαθαριστήρες, αισθητήρες στάθμευσης, αυτόματο κλιματισμό, magic seats, κάμερα οπισθοπορείας και προβολείς LED.

Oι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν την έκδοση Advance που διαθέτει επιπλέον της βασικής έκδοσης Elegance, πληροφόρηση τυφλού σημείου με σύστημα παρακολούθησης διέλευσης κυκλοφορίας, δερμάτινο και θερμαινόμενο Τιμόνι, θύρες USB πίσω, διζωνικός κλιματισμός και καθίσματα από μαύρη δερματίνη και ύφασμα.

Τέλος, το κορυφαίο πακέτο εξοπλισμού Advance Style προσθέτει στον εξοπλισμό, βαφή διπλής απόχρωσης, ράγες οροφής, premium ηχοσύστημα, φιμέ κρύσταλλα, ασύρματη φόρτιση κινητού, διαφορετικά φινιρίσματα στο εσωτερικό και το πακέτο εξωτερικής εμφάνισης Style.

Honda ΗR-V e:HEV
1.5 ELEGANCE€32.500
1.5 ADVANCE€35.300
1.5 ADVANCE STYLE€38.500


[Πηγή: Honda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube