Εταιρική PHEV Alfa Romeo Tonale Sprint, ετοιμοπαράδοτη και χωρίς φόρο χρήσης

Εταιρική PHEV Alfa Romeo Tonale Sprint, ετοιμοπαράδοτη και χωρίς φόρο χρήσης

Η Alfa Romeo Tonale, το C-SUV της ιταλικής φίρμας διατίθεται χωρίς φόρο εταιρικής χρήσης. Υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα μοντέλα που περιμένουν τους υποψήφιους αγοραστές.

Alfa Romeo Tonale

Έχοντας τη σφραγίδα του πιο φινετσάτου και οδηγικά ικανού μοντέλου στην C-SUV κατηγορία, η Alfa Romeo Tonale που έχει σχεδιάσει ο Αλέξανδρος Λιώκης συνδυάζει το σπορ με το διαχρονικά στιλάτο και ξεκαθαρίζει ότι είναι γνήσια Alfa Romeo.

Η οδηγοκεντρική προσέγγιση που συμβαδίζει με την εργονομία είναι βασικά χαρακτηριστικά μιας καμπίνας που χωράει με άνεση τέσσερις ενήλικους με αποσκευές, τη στιγμή που πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν επίσης τα πολύ καλής ποιότητας υλικά και η ανάλογη ψηφιακή τεχνολογία.

H επαναφορτιζόμενη υβριδική Alfa Romeo Tonale, με τους 280 ίππους στην έκδοση Sprint είναι ετοιμοπαράδοτη και χωρίς φόρο εταιρικής χρήσης

Alfa Romeo Tonale PHEV

Φτιαγμένη με μεράκι και πάθος, η Alfa Romeo Tonale μετατρέπει κάθε μετακίνηση σε συναρπαστική εμπειρία και στην έκδοση PHEV Q4 Sprint είναι άμεσα διαθέσιμη. Χωρίς δηλαδή αναμονή από τη στιγμή της παραγγελίας μέχρι τη στιγμή που θα πατήσεις το start button του plug-in hybrid συστήματος των 280 ίππων. Παράλληλα δεν επιβαρύνει καθόλου με φόρο εκείνον που τη χρησιμοποιεί ως εταιρικό αυτοκίνητο.

Όπως σε όλες τις Tonale με το συγκεκριμένο κινητήριο σύστημα ένας κινητήρας βενζίνης με χωρητικότητα 1,3 lt και ισχύ 180 ίππων κινεί τους εμπρός τροχούς και ένας ηλεκτρικός με 122 ίππους κινεί τους πίσω. Το σύστημα αποδίδει συνδυαστικά έως 280 ίππους, δίνει κίνηση στους τέσσερις τροχούς και εξασφαλίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 6,2”. Επιπρόσθετα, χάρη στην μεγάλης χωρητικότητας μπαταρία των 15,5 kWh η Tonale PHEV Q4 διαθέτει αντίστοιχα μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία 69 km σε μικτές συνθήκες και έως 82 km σε καθαρά αστικό πεδίο.

Πλήρες σε χαρακτηριστικά άνεσης, ασφάλειας και πολυτέλειας, το επίπεδο εξοπλισμού Sprint περιλαμβάνει συστήματα υποβοήθησης του οδηγού όπως αυτόματο φρενάρισμα με αναγνώριση πεζών/δικυκλιστών και ενεργό cruise control, αυτόματα φώτα Full LED. Ακόμη είναι διαθέσιμο infotainment με οθόνη 10,25” και φωνητικές εντολές, συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto, σύστημα πλοήγησης με αναγνώριση οδικών σημάτων, πλήρως παραμετροποιήσιμος ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3”, επιφάνεια ασύρματης φόρτισης συσκευών, ψηφιακές υπηρεσίες Alfa Connect, δερμάτινο τιμόνι με κουμπί εκκίνησης, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και ζάντες αλουμινίου 18” με ασημί φινίρισμα.

Alfa Romeo Tonale PHEV

Όλες οι Tonale συνοδεύονται από τέσσερα χρόνια εγγύησης για τα μηχανικά μέρη και οχτώ χρόνια για την μπαταρία της PHEV ενώ διαθέτουν και το σύστημα NFT, ένα αδιάβλητο ψηφιακό αρχείο που καταγράφει το ιστορικό του αυτοκινήτου. Έχοντας βρει τον τρόπο να συνταιριάζει το πάθος στην οδήγηση με το μοναδικό μιλανέζικο στιλ και την υψηλή τεχνολογία σε όλα τα επίπεδα, η Alfa Romeo Tonale υποστηρίζει εμπράκτως το σεβασμό της προς τον οδηγό και το δικαίωμά του στην απόκτηση μιας κορυφαίας πρότασης, χωρίς να του ζητάει να περιμένει γι’ αυτό.
 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube