Κόντρα νίτρων: Supra 1.000 ίππων vs Viper 900 ίππων!

Κόντρα νίτρων: Supra 1.000 ίππων vs Viper 900 ίππων!

Και μιλάμε για άλογα στον τροχό! Και για κόντρα ρολαριστή σε δρόμο, σε στιλ Fast & Furious. Πατήστε το “NOS”!

Καλές οι συμβατικές βελτιώσεις, αλλά ένα κιτ νίτρου δίνει το κάτι παραπάνω και κάνει τη διαφορά.

Το βιντεάκι θυμίζει την πρώτη ταινία Fast & Furious, όπου επιτάχυναν σε ταχύτητες «χρονοδίνης» όταν πατούσαν το κουμπί NOS στο ταμπλό. Μπορεί να έδειχνε λίγο γελοίο, αλλά ποιος δεν αγάπησε εκείνη την πρώτη ταινία; Και βέβαια, το νίτρο είναι ένας τρόπος για να κερδίσει το αουτσάιντερ απέναντι σε έναν τεχνικά πιο δυνατό αντίπαλο.

Αν κάποιο από τα δύο αυτά αυτοκίνητα, για παράδειγμα, στηνόταν δίπλα σε ένα hypercar τύπου LaFerrari, 918 Spyder ή McLaren P1, χωρίς τη μαγική φιάλη, δεν θα είχε καμία πιθανότητα. Ειδικά η Supra, θα έμενε σαν σταματημένη.

Με το νίτρο όμως, και τα δύο αυτά αυτοκίνητα θα είχαν πιθανότητες, ίσως και μεγάλες πιθανότητες, να τα βάλουν στα ίσια με τα hypercars που κανονικά θεωρούνται αχτύπητα.

Τώρα, σχετικά με το πώς συγκρίνονται τα δύο συγκεκριμένα αυτοκίνητα μεταξύ τους, στα χαρτιά τουλάχιστον δείχνουν ισοδύναμα. Η Supra μπορεί να έχει 100 άλογα παραπάνω και να είναι λίγο ελαφρύτερη, όμως το Viper έχει 131,3 kgm ροπή!

Δεν θα σας χαλάσουμε το σασπένς, αλλά όπως ο κακός Dom Toretto στο F&F 6, θα πούμε πως ο χαμένος της κόντρας ποτέ δεν είχε πιθανότητες απέναντι στο νικητή. Και μάλλον θα ήθελε να πετάξει το αυτοκίνητό του μετά…

[Πηγή: carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube