Βελτιωμένο Tesla Model X από την T-Sportline

Βελτιωμένο Tesla Model X από την T-Sportline

Περιορισμένη παραγωγή 20 μοντέλων με αισθητικές επεμβάσεις και νέες επενδύσεις στο εσωτερικό

Η αμερικανική εταιρεία T-Sportline προσφέρει το βελτιωτικό πακέτο T Largo για την κορυφαία έκδοση του ηλεκτροκίνητου Tesla Model X P100D, με περιορισμένη παραγωγή 20 μονάδων.

Tesla Model X T-Sportline

Εξωτερικά, το πλήρες bodykit από ανθρακονήματα περιλαμβάνει προεκτάσεις στα φτερά, τους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες και τα μαρσπιέ, αυξάνοντας το πλάτος του μοντέλου κατά 5 εκατοστά.

Επιπλέον, η αεροτομή και ο διαχύτης είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα ενώ νέες είναι και οι μαύρες πολυάκτινες ζάντες 22 ιντσών που φορούν ελαστικά Pirelli Scorpion Zero και κρύβουν πίσω τους τις πορτοκαλί δαγκάνες φρένων.

Tesla Model X T-Sportline

Στο εσωτερικό του συγκεκριμένου μοντέλου που είναι το νούμερο 7/20, κυριαρχεί το πορτοκαλί δέρμα που έρχεται σε αντίθεση με τη μαύρη απόχρωση του αμαξώματος και τις λεπτομέρειες από ανθρακονήματα. Όλες οι επενδύσεις στην καμπίνα είναι καινούριες (καθίσματα, πόρτες, ταμπλό και πατάκια) όπως και το ηχοσύστημα με ηχεία ανώτερης ποιότητας.

Το πακέτο T Largo σίγουρα δεν απευθύνεται σε όλα τα γούστα, όμως η T-Sportline δεν θα δυσκολευτεί να πουλήσει τα βελτιωτικά της πακέτα καθώς υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες του Tesla Model X που ενδιαφέρονται για κάτι διαφορετικό.

Να θυμίσουμε πως το πλήρως ηλεκτροκίνητο και τετρακίνητο Tesla Model X P100D εξοπλίζεται με ηλεκτροκινητήρες συνολικής ισχύος 568 kW που του χαρίζουν επιτάχυνση 0-100km/h σε μόλις 2,9''.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube