Το teaser του Top Gear για τη νέα χρονιά [video]

Το teaser του Top Gear για τη νέα χρονιά [video]

Η ιστορική εκπομπή μπαίνει στην 24η σεζόν της

Και όμως υπάρχει και το Top Gear. Μπορεί το The Grand Tour των Jeremy Clarkson, Richard Hammond και James May να έχει τραβήξει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, όμως στο BBC εξακολουθεί να υπάρχει η εκπομπή από την οποία οι τρεις παραπάνω ξεκίνησαν την καριέρα τους.

Βέβαια από την αρχική ομάδα του Top Gear έχει αποχωρήσει (όχι με τον καλύτερο τρόπο είναι η αλήθεια) ο Chris Evans εξαιτίας της κακής σχέσης που είχε με τους συμπαρουσιαστές του, αλλά και της χαμηλής τηλεθέασης της εκπομπής. Οι σχέσεις ανάμεσα στους παρουσιαστές αποκαταστάθηκαν, αλλά η τηλεθέαση δεν έδειξε να καταλαβαίνει κάτι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ O Jeremy Clarkson διασχίσει εμπορικό κέντρο με… τανκ [videos]

 Ωστόσο, το BBC ξεκίνησε ήδη τα γυρίσματα για την 24η σεζόν (ξεκινά το πρώτο τρίμηνο του 2017) της ιστορικής εκπομπής και ιδού το πρώτο teaser που βγήκε στον αέρα με του Matt LeBlanc, Rory Reid και Chris Harris να επιδίδονται σε μια ιδιαίτερη κόντρα χωρίς χέρια.

Εμείς απλώς ελπίζουμε ο 24ος κύκλος του Top Gear να είναι καλύτερος από τον προηγούμενο, τη στιγμή που το πολυδιαφημισμένο The Grand Tour, δεν μας ενθουσίασε και τόσο. Κι αυτό δεν είναι μόνον προσωπική άποψη, διότι το ακούσαμε από πολλούς… 

Δείτε το teaser του Top Gear

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube