Μια Chervolet Camaro με σασί από Hummer H1 [video]

Μια Chervolet Camaro με σασί από Hummer H1 [video]

Ένα πραγματικό τερατούργημα με θηριώδεις τροχούς και τετραδιεύθυνση!

Τα muscle cars έχουν κατά καιρούς αποτελέσει βάση για αρκετές μετατροπές όμως πολύ σπάνια βλέπουμε κάτι σαν το όχημα που κατασκεύασε στον ελεύθερό του χρόνο ένας Αμερικανός και μοιάζει να βγήκε από το σύμπαν της ταινίας "Mad Max".

Βάση για το "Madmaro" αποτέλεσε ένα σασί Hummer H1 το οποίο φημίζεται για τις εκτός δρόμου δυνατότητές του. Ο ιδιοκτήτης χρησιμοποίησε πανομοιότυπους εμπρός και πίσω άξονες με αποτέλεσμα το όχημα να έχει τετραδιεύθυνση η οποία ελέγχεται από ένα λεβιέ στην κεντρική κονσόλα. Έτσι, και οι τέσσερις θηριώδεις τροχοί με εκτός δρόμου ελαστικά έχουν την δυνατότητα να στρίβουν, επιτρέποντας εντυπωσιακά burnouts.

Camaro

Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας LS1 V8 της General Motors με προσθήκη νίτρο, η απόδοση του οποίου είναι κοντά στους 650 PS. Η εξάτμιση μάλιστα βγαίνει από το εμπρός φτερό και ο θόρυβος που παράγει είναι τρομακτικός.

Όπως δήλωσε ο δημιουργός του, η κατασκευή του "Madmaro" ολοκληρώθηκε σε 30 ημέρες με κόστος κάτω από $10.000, καθώς όλα τα εξαρτήματα αγοράστηκαν από το διαδίκτυο. Ενδεικτικό είναι πως το αμάξωμα που προέρχεται από δύο διαφορετικές Camaro κόστισε μόλις $50!

Φυσικά δεν μιλάμε για μια κατασκευή νόμιμη για χρήση στο δρόμο, αλλά για ένα τετράτροχο παιχνίδι που μπορεί να κινηθεί με άνεση πάνω σε κάθε τύπο εδάφους. Περισσότερα στο παρακάτω βίντεο από το κανάλι Hoonigan AutoFocus.

Πηγή: Carbuzz

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube