Knight Rider Heroes [video]

Knight Rider Heroes [video]

Η νέα ταινία επαναφέρει το δίδυμο David Hasselhoff και KITT.

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται προσπάθεια να επανέλθει στις οθόνες μας ο Knight Rider. Είχε κάνει την εμφάνισή της μια σειρά στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας, αλλά δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα σε τηλεθέαση.

Τώρα όμως κυκλοφορεί στο YouTube το τρέιλερ μιας νέας ταινίας με τον τίτλο Knight Riders Heroes. Σε αντίθεση με την αποτυχημένη αναβίωση της προηγούμενης δεκαετίας, η νέα ταινία δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στον David Hasselhoff που θα υποδυθεί ξανά τον Michael Knight και θα οδηγεί τον ΚΙΤΤ, το εμβληματικό μαύρο Pontiac Firebird Trans Am.

Αναφορές για την πλοκή της νέας ταινίας δεν υπάρχουν ακόμα, αλλά το τρέιλερ μας λέει ότι το Ίδρυμα Νόμου και Κυβέρνησης “FLAG” (Foundation of Law and Government) λειτούργησε «υπογείως» μετά την διάλυσή του το 1986 από διαφθαρμένους κυβερνητικούς.

Τέλος, δεν υπάρχει κάποια ένδειξη για το πότε και αν θα κυκλοφορήσει η νέα ταινία, αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι οι «ανακυκλώσεις» παλαιών σειρών και ταινιών αρέσουν στο Hollywood. Όσοι θέλετε να μένετε ενήμεροι για το νέο αυτό concept, δεν έχετε παρά να γραφτείτε εδώ: www.knightriderheroes.com.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube