Ελέφαντας καταστρέφει αυτοκίνητα λόγω φαγούρας [video]

Ελέφαντας καταστρέφει αυτοκίνητα λόγω φαγούρας [video]

Άτυχοι ήταν κάποιοι επισκέπτες του Khao Yai National Park στην Ταϊλάνδη, όταν τα αυτοκίνητά τους χρησιμοποιήθηκαν για να ξυστεί ένας ελέφαντας.

Αστείο όταν το βλέπεις σε video αλλά τρομακτικό αν βρίσκεσαι εκεί, το περιστατικό που συνέβη το περασμένο Σάββατο ανάμεσα σε έναν ελέφαντα και μερικά αυτοκίνητα επισκεπτών στο Khao Yai National Park της Ταϊλάνδης.

Ο αρσενικός ελέφαντας ένιωσε μια φαγούρα στον πισινό του, και τι καλύτερο εργαλείο ξυσίματος από ένα μεγάλο μεταλλικό αντικείμενο, όπως ένα αυτοκίνητο; Στην αρχή ξεκίνησε να ξύνεται πάνω σε μια Mercedes-Benz 200 E, αλλά παρά τις ακμές του αμαξώματός της δεν ικανοποιήθηκε πλήρως. Έτσι προχώρησε σε ένα άλλο αυτοκίνητο, ένα σεντάν της τοπικής αγοράς, στο οποίο μεταξύ άλλων ξήλωσε τον προφυλακτήρα και ανέβηκε ολόκληρος στο καπό. Σύμφωνα με το Euronews προκάλεσε ζημιές και σε άλλα αυτοκίνητα, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς από τους επισκέπτες.

Οι υπεύθυνοι του Khao Yai National Park λένε ότι οι περίπου 300 ελέφαντες που περιφέρονται ελεύθεροι στο πάρκο αυτές τις μέρες ίσως είναι πιο ανήσυχοι απ’ ό,τι συνήθως, αφού βρίσκονται σε περίοδο αναπαραγωγής.

[Πηγή: Carscoops]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube