Διαγωνισμός με το Mazda MX-5 και το Forza Horizon 2

Διαγωνισμός με το Mazda MX-5 και το Forza Horizon 2

Το Mazda MX-5 του 1994 γίνεται ο καμβάς όποιου θέλει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό Livery Design Contest στο Forza Horizon 2.

Όποιος παίκτης του Forza Horizon 2 πιστεύει ότι μπορεί να σχεδιάσει ένα εντυπωσιακό σετ αυτοκόλλητων για το Mazda MX-5, ίσως δει την ιδέα του να ενσωματώνεται στο παιχνίδι.

Οι προτάσεις που θα καταθέσουν οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό Mazda MX-5 Livery Design Contest θα κριθούν από τους ανθρώπους της Mazda, της Microsoft και της Turn 10 Studios ώστε να προκύψουν πέντε φιναλίστ. Στη συνέχεια όλοι οι χρήστες του παιχνιδιού με ψηφοφορία μέσω της υπηρεσίας Xbox Live θα αναδείξουν τις δύο δημοφιλέστερες. Αυτές θα παρουσιαστούν στο φεστιβάλ South by Southwest, όπου θα προκύψει ο νικητής.

Ο τυχερός νικητής θα κερδίσει μια κυρτή τηλεόραση 55’’, μια κονσόλα Xbox One Kinect, μια τιμονιέρα της MadCatz και ένα ηχοσύστημα, για να απολαμβάνει όσο γίνεται καλύτερα το δημιούργημά του. Αλλά θα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν και όλοι οι υπόλοιποι, αφού θα είναι διαθέσιμο προς χρήση από κάθε παίκτη του Forza Horizon 2.

[Πηγή: Mazda]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube