Χριστουγεννιάτικη νέα Jaguar F-Sleigh

Χριστουγεννιάτικη νέα Jaguar F-Sleigh

Η Jaguar διαπνέεται από το πνεύμα των χριστουγέννων και παρουσιάζει τη νέα F-Sleigh.

H νέα F-Sleigha aποκαλύφθηκε στο ξενοδοχείο London Edition, υπό μορφή γλυπτικής στον πάγο και βασική έμπνευση την F-type convertible.

Το «έλκηθρο» της βρετανικής εταιρείας διαθέτει αποκλειστικής σχεδίασης πέδιλα και ανοιχτό χώρο αποσκευών για τα δώρα. Το γλυπτό διαθέτει επίσης εντεθειμένη κόκκινη μύτη με τον ιαγουάρο που γρυλίζει και δύο μηχανές τζετ που σαφώς θα αποδίδουν μέγιστη ισχύ παραπάνω από τους εννιά ταράνδους του έλκηθρου του Αι-Βασίλη.

Το γλυπτό δημιουργήθηκε για να εγκαινιάσει την κολεξιόν 2016 των αξεσουάρ Jaguar και Land Rover. Η υφιστάμενη γκάμα περιλαμβάνει διάφορα αντικείμενα, όπως ρούχα, βαλίτσες και τσάντες και ένα μοντέλο 1:8 της Jaguar XKSS του 1957. Η JLR σημειώνει ακόμη τη συνεργασία της με premium φίρμες, μεταξύ αυτών οι Art Fragrance, Barbour, Bremont, Globetrotter, Menrad, Oliver Sweeney, Landy Books, και 2x2 Ltd.

Σε ανακοίνωσή της, η Lindsay Weaver, επικεφαλής της JLR στα προϊόντα της εταιρείας και στα διατιθέμενα άλλων εταιρειών κατόπιν αδείας, είπε ότι «η εκπληκτική F-Sleigh μπορεί να αποτελεί μια χριστουγεννιάτικη γεύση χαράς, αλλά αποδεικνύει ότι η Jaguar Land Rover δημιουργεί πλέον πολλά παραπάνω από αυτοκίνητα παγκόσμιας κλάσης». Και συμπλήρωσε ότι ιδιαίτερα περήφανη για την υφιστάμενη κολεξιόν που πλαισιώθηκε από ντιζάιν, ποιότητα και αυθεντικότητα.

[Πηγή JLR]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube