Αυτό θα πει τροχόσπιτο

Αυτό θα πει τροχόσπιτο

Όταν θέλεις να προσεγγίσεις την έννοια του τροχόσπιτου κυριολεκτικά, δηλαδή σαν ένα κανονικό σπίτι αλλά με ρόδες, καταλήγεις με κάτι τέτοιο.

Μάλλον υπάρχουν άνθρωποι που θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα τροχόσπιτο αλλά βρίσκουν τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς κάπως κακόγουστα. Για αυτούς ακριβώς φτιάχτηκε το Tiny Heirloom.

Πρόκειται για ένα πραγματικό σπίτι με ρόδες. Τίποτα πάνω του δεν θυμίζει τροχόσπιτο, εκτός φυσικά από τους ίδιους τους τροχούς. Αντίθετα είναι σχεδιασμένο σαν παραδοσιακή αμερικάνικη εξοχική μονοκατοικία, με μια μεγαλοπρεπή πρόσοψη και τριγωνική στέγη. Στο εσωτερικό του υπάρχουν ξύλινα πατώματα, ποιοτικά υλικά, ξύλινα έπιπλα και αρκετός χώρος ώστε να μην δημιουργείται η κλειστοφοβική αίσθηση των κλασικών τροχόσπιτων.

Παρά την παραδοσιακή του εμφάνιση το Tiny Heirloom εκμεταλλεύεται τη σύγχρονη τεχνολογία για να παρέχει όλες τις ανέσεις στους χρήστες του. Έχει φωτισμό με LED και κλειδαριές που ενεργοποιούνται με φωνητικές εντολές, σύστημα ευθυγράμμισης του πατώματος ανεξαρτήτως της κλίσης του εδάφους, ηχοσύστημα με Bluetooth που ελέγχεται μέσω smartphone, δυνατότητα τοποθέτησης φωτοβολταϊκών πάνελ ή ανεμογεννήτριας κ.α.



Με τιμή που ξεκινάει από τα $65.000 (€52.500) το Tiny Heirloom τοποθετείται στο άνω άκρο των τροχόσπιτων αυτού του μεγέθους τιμολογιακά, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι ό,τι κοντινότερο σε σπίτι με ρόδες μπορείς να αγοράσεις (στις ΗΠΑ).

[Πηγή: Auto Evolution]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube