FIAT: Νέο προωθητικό πρόγραμμα και εκδόσεις για το Panda

FIAT: Νέο προωθητικό πρόγραμμα και εκδόσεις για το Panda

Το ανανεωμένο Panda διαθέτει εμπλουτισμένο εξοπλισμό, πέντε χρόνια εγγύηση και χρηματοδοτικό πρόγραμμα με 2,9% επιτόκιο.

Το Panda είναι ένα από τα best seller της κατηγορίας του και η FIAT παρουσιάζει φέτος την ανανεωμένη γκάμα του, που αποτελείται από νέες και πιο πλούσιες σε βασικό εξοπλισμό εκδόσεις, με τιμές που δεν επιβαρύνονται από την προσθήκη των καινούργιων χαρακτηριστικών, αυξάνοντας έτσι το συνολικό όφελος για τον πελάτη.

Η νέα έκδοση Easy περιλαμβάνει radio MP3 με USB, Bluetooth και χειριστήρια ελέγχου στο τιμόνι, κεντρικό κλείδωμα θυρών, A/C, , πενταθέσια έγκριση με πίσω αναδιπλούμενο κάθισμα και πλευρικές προστατευτικές λωρίδες θυρών από πλαστικό. Διατίθεται με τον κινητήρα βενζίνης 0.9 85 PS Twinair (ο οποίος έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας) στην τιμή των €11.150 με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, των €11.950 με αυτόματο MTA και των €11.970 με τον κινητήρα φυσικού αέριου/βενζίνη.

FIAT Panda 2018 Interior

Η νέα αναβαθμισμένη έκδοση Lounge περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ζάντες αλουμινίου 14’’ και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, ενώ προσφέρεται με τον τετρακύλινδρο κινητήρα 1.2 69 PS στην τιμή των €11.000, με τον 0.9 85 PS Twinair με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων στα €11.700€ και με τον ίδιο κινητήρα αλλά με αυτόματο κιβώτιο στα €12.500.

Η νέα εμπλουτισμένη έκδοση City Cross 4x2 προσφέρει στον βασικό της εξοπλισμό ζάντες αλουμινίου 15’’ και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, ενώ διατίθεται με τον 1.2 69 PS στα €12.050 και με τον ντίζελ 1.3 JTD 95 PS στα €15.125.

FIAT Panda City Cross

Από τις νέες εκδόσεις του φρεσκαρισμένου Panda, την παράσταση κλέβει η νέα εμπλουτισμένη έκδοση Wild 4X4 που αποτελεί την πιο ανταγωνιστική πρόταση της 4κίνητης αγοράς για τους οδηγούς που χρησιμοποιούν απαραίτητα κίνηση 4x4, αλλά αναζητούν μια οικονομικότερη και ιδιαίτερα αποδοτική επιλογή.

Η έκδοση Wild 4X4 περιλαμβάνει στον βασικό της εξοπλισμό και το πακέτο Pack Safety: ηλεκτρικούς καθρέπτες με αντιθαμβωτική λειτουργία, πίσω αισθητήρες στάθμευσης, αλλά και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η έκδοση αυτή έρχεται και με τον κινητήρα βενζίνης 0.9 Twinair 85 PS, παρέχοντας τη δυνατότητα σε κάποιον να μπει στον κόσμο της 4κίνησης με έως και €2.400 λιγότερα από την αντίστοιχη έκδοση που φέρει κινητήρα πετρελαίου. Το νέο επίπεδο εμπλουτισμένου εξοπλισμού του Wild 4X4 προσφέρεται με τους ακόλουθους κινητήρες: 0.9 Twinair 85 PS στα €13.400 και 1.3 JTD 95 PS στα €15.750.

FIAT Panda Cross

Αντίστοιχα, η νέα εμπλουτισμένη έκδοση Cross 4X4 προσφέρει επίσης στον βασικό της εξοπλισμό ηλεκτρικούς καθρέπτες με αντιθαμβωτική λειτουργία, πίσω αισθητήρες στάθμευσης και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος. Φέρει τον κινητήρα 1.3 JTD απόδοσης 95 ίππων και διατίθεται στην τιμή των €18.800.

Το 2017, το εκατομμυριοστό Panda της σύγχρονης γενιάς βγήκε από τη γραμμή παραγωγής στο εργοστάσιο της Fiat στην Ιταλία. Σήμερα, το Panda είναι το μοναδικό αυτοκίνητο στην κατηγορία του με κινητήρες που μπορούν να κινηθούν με όλα τα διαθέσιμα καύσιμα (βενζίνη, πετρέλαιο, φυσικό αέριο/βενζίνη και υγραέριο/βενζίνη), και προσφέρεται σε πολλούς διαφορετικούς τύπους εκδόσεων, ως δικίνητο ή τετρακίνητο, με αυτόματο ή μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

[Πηγή: FIAT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube