Ανάκληση SEAT

Ανάκληση SEAT

Ανάκληση αυτοκινήτων SEAT Ibiza και Arona σχετικά με το παξιμάδι του χειρόφρενου.

Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΤΕΧΝΟΚΑΡ - AUTOHELLAS A.T.E.E. εκτελεί ανάκληση αυτοκινήτων SEAT Ibiza (KJ1) & Arona (KJ7).

Η ανάκληση αφορά 1.248 οχήματα Ibiza και Arona, κατασκευασμένα από 31/10/2016 έως 06/11/2018. Στα επηρεαζόμενα αυτοκίνητα είναι πιθανό, με τη χρήση, τα πίσω τακάκια/σιαγόνες να φθείρονται και τα καλώδια του χειρόφρενου να χαλαρώνουν, προκαλώντας έλλειψη τάσης στο παξιμάδι ρύθμισης. Με την έλλειψη τάσης ενδέχεται, από τη χρήση του φρένου και του χειρόφρενου, να μετακινηθεί η θέση ρύθμισης του παξιμαδιού. Ως αποτέλεσμα, η διαδρομή του χειρόφρενου μπορεί να αυξηθεί. Εάν ο οδηγός δεν παρατηρήσει την αύξηση της διαδρομής του χειρόφρενου, το αυτοκίνητο μπορεί να μην συγκρατείται σωστά.

SEAT Arona 2018

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον Τύπο είτε εγγράφως μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών SEAT Service, για να γίνει ο έλεγχος και οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν είτε τηλεφωνικά στην γραμμή εξυπηρέτησης SEAT Line 800 11 80000, είτε ηλεκτρονικά μέσω της εφαρμογής επικοινωνίας SEAT.

[Πηγή: Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube