Ζεσταίνουν μηχανές τα Abarth 124 Spider Rally [videos]

Ζεσταίνουν μηχανές τα Abarth 124 Spider Rally [videos]

To Abarth 124 Spider Rally θα πραγματοποιήσει τον παρθενικό του αγώνα στο ράλι του Monte Carlo.

Η Abarth παρουσίασε πριν εννέα μήνες την αγωνιστική έκδοση του 124 Spider της κλάσης R-GT της FIA και πλέον είναι έτοιμο για το αγωνιστικό του ντεμπούτο.

Η αρχή θα γίνει με τον πρώτο αγώνα του φετινού Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι, το 85ο ράλι του Monte Carlo, που θα πραγματοποιηθεί σε λιγότερο από δύο εβδομάδες (19-22 Ιανουαρίου), με το ιταλικό αγωνιστικό να υποστηρίζεται από τρεις ιδιωτικές ομάδες.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ   Δοκιμάζουμε το Abarth 124 Spider AT

Τα τρία πληρώματα που θα τρέξουν με το νέο Abarth 124 Spider Rally είναι οι Francois Delecour και Dominique Savignoni, ο Fabio Andolfi και ο Manuel Fenoli, και ο Gabriele Noberasco με τον Daniele Michi.

Και τα τρία ζευγάρια έχουν πραγματοποιήσει αρκετές δοκιμές με το νέο αγωνιστικό σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας, ενώ για «παρέα» είχαν και τον οδηγό αγώνων Alex Florio που βοήθησε και στην εξέλιξη του συγκεκριμένου αγωνιστικού.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ   Ένα FIAT 124 Abarth Rally κρατά ψηλά τη σημαία της παλιάς σχολής των ράλι [video]

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι το Abarth 124 Spider Rally έχει έναν 4κύλινδρο κινητήρα 1,8 λίτρων με τούρμπο και άμεσο ψεκασμό που αποδίδει 300 ίππους στις 6.500 rpm. Η δύναμη μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός σειριακού κιβωτίου 6 σχέσεων και μοιράζεται μέσω ενός μηχανικού μπλοκέ διαφορικού.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube