O Juho Hanninen υπέγραψε με την Toyota [video]

O Juho Hanninen υπέγραψε με την Toyota [video]

Τι αποκάλυψε ο Tommi Mäkinen που είναι ο team manager της ομάδας;

 
Πυρετωδώς ετοιμάζεται η Toyota για την επιστροφή της στο WRC, ένα χώρο που έχει κερδίσει πάμπολλες διακρίσεις.
 
Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο Tommi Mäkinen που είναι ο team manager της ομάδας, βρήκαν και τον πρώτο οδηγό που θα καθίσει στο μπάκετ του Yaris WRC. Αυτός είναι ο Juho Hanninen, ενώ αναζητούνται άλλοι δύο, αφού όπως μέχρι στιγμής είναι γνωστό η Toyota θα κατέβει στο πρωτάθλημα με τρία αυτοκίνητα.


 
Στην επιλογή του Hanninen βάρυνε η δουλειά που έχει κάνει στην εξέλιξη του i20 WRC της Hyundai, αλλά και η γενικότερη παρουσία και δουλειά του στην Skoda.
 
Φαίνεται πως ο Mäkinen δεν εμπιστεύεται μόνον τις οδηγικές ικανότητες του Hanninen, αλλά και την ικανότητά του στις δοκιμές εξέλιξης του αυτοκινήτου, κάτι πολύ σημαντικό για να έχουν επιδόσεις αξιοπρεπείς με το «καλημέρα».
 
Στις τελευταίες παίρνει μέρος και ο ίδιος ο Mäkinen, όχι μόνο σαν team manager της ομάδας, αφού ο παγκόσμιος πρωταθλητής κάθεται ο ίδιος στο μπάκετ του Yaris για να έχει ίδια άποψη σε σχέση με την εξέλιξη του αυτοκινήτου.
 
Η επιστροφή της Toyota στο WRC είναι για την ιαπωνική εταιρεία μια κίνηση κορυφαίας σημασίας, τόσο για την εικόνα της στην αγορά, όσο και για το γεγονός ότι η απουσία της από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό εδώ και χρόνια είχε αφήσει ένα τεράστιο κενό (διαβάστε σχετικο ρεπορτάζ ΕΔΩ). 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube