Video: Δείτε το απίστευτο λάθος του Ogier που του κόστισε τη νίκη στην Ισπανία

Video: Δείτε το απίστευτο λάθος του Ogier που του κόστισε τη νίκη στην Ισπανία

Ο Γάλλος χάρισε κυριολεκτικά τη νίκη στον Mikkelsen με το λάθος που έκανε

Ο Andreas Mikkelsen πήρε την παρθενική του νίκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, αφού ο Sebastien Ogier, που ήταν πρώτος με μεγάλη διαφορά, βγήκε από το δρόμο στην Power Stage και εγκατέλειψε επί τόπου.

Ο Ogier, που πήρε δύο φορές τα ηνία του αγώνα την Παρασκευή, στη συνέχεια ήταν άπιαστος αφού οι δύο άλλοι αρχικοί διεκδικητές, Mads Ostberg και Robert Kubica, έμειναν πίσω από λάθη και ατυχίες.

Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έκανε κανένα λάθος στον αγώνα και μπήκε στην Power Stage με μια φαινομενικά καθοριστική διαφορά 50,9” από τον Mikkelsen.

Νορβηγός ήταν ταχύτερος κατά 1,7” στην Power Stage από τον Jari-Matti Latvala, εξασφαλίζοντας έτσι τη 2η θέση και όλοι περίμεναν να ολοκληρώσει χαλαρά ο Ogier την τελευταία δοκιμασία για να πάρει και τυπικά τη νίκη.

Σε μια αριστερή στροφή όμως, ο Ogier υπέστρεψε και χτύπησε στην μπαριέρα, αφήνοντας τον πίσω δεξιό τροχότου VW Polo κολλημένο σε έναν πάσσαλο συγκράτησης του στηθαίου. Το αυτοκίνητο έμεινε επί τόπου και ο Γάλλος κάθισε περίλυπος στην μπαριέρα να κλαίει μια σίγουρη νίκη.

Το λάθος του Ogier δεν ωφέλησε μόνο τον Mikkelsen, αλλά και τον Dani Sordo (Hyundai) που ανέβηκε στο βάθροστον αγώνα της πατρίδας του.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube