Στη Hyundai για τα επόμενα τρία χρόνια ο Paddon

Στη Hyundai για τα επόμενα τρία χρόνια ο Paddon

O Νεοζηλανδός θα έχει πλήρη εμπλοκή στο πρωτάθλημα από την επόμενη χρονιά

Οι εμφανίσεις του μολονότι περιορισμένες κρίθηκαν καλές από την ομάδα και όχι μόνον με αποτέλεσμα το όνομα του Hayden Paddon να ακούγεται στη μεταγραφική πιάτσα.
 
Η Hyundai όμως φαίνεται πως δεν ήθελε να χάσει τον Νεοζηλανδό και έτσι έσπευσε να αναννεώσει το συμβόλαιό του και μάλιστα για τα επόμενα τρία χρόνια! 
Ο 28χρονος οδηγός ήταν μέλος της ομάδας εδώ και δύο χρόνια αλλά όχι με πλήρη εμπλοκή στο πρωτάθλημα κάτι που θα γίνει όμως από την επόμενη χρονιά. Γι' αυτό και δηλώνει ευτυχής μετά τις τελευταίες εξελίξεις, μην παραλείποντας να τονίσει πως οι νίκες στο μέλλον θα είναι και πολύ πιο συχνές
 
Ο Νεοζηλανδός διακρίθηκε ιδιαίτερα φέτος στη Σαρδηνία όταν βρέθηκε να οδηγεί τον αγώνα στο μπάκετ του i20 WRC προδιαγραφών 2015, κάτι που ως φαίνεται εκτίμησε ιδιαίτερα ο επικεφαλής της ομάδας Michel Nandan που και αυτός με τη σειρά του δήλωσε πως «ο Hayden απέδειξε ότι ήταν μία σημαντική επένδυση για εμάς και ανυπομονώ να δω τί θα κάνει για τη Hyundai τα επόμενα τρία χρόνια που θα αγωνίζεται για εμάς». 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube