Ράλι Ουαλίας: Ο Ogier προηγείται ο Latvala εκτός μάχης

Ράλι Ουαλίας: Ο Ogier προηγείται ο Latvala εκτός μάχης

Προβλήματα με το «καλημέρα» στις λασπωμένες ειδικές, όχι όμως για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή

Mια ειδική διαδρομή πρόλαβε και έκανε ο Latvala και στη συνέχεια είχε τη στιγμή του με αποτέλεσμα να πέσει μέσα σε ένα χαντάκι και να κολλήσει εκεί, όταν έχασε τα φρένα 600 μέτρα μετά την εκκίνηση της 2ης ειδικής διαδρομής της ημέρας. 
 
Ετσι ο Γάλλος έμεινε μόνος να κάνει το «3 στα 3» κερδίζοντας δηλαδή και τις 3 πρώτες ειδικές διαδρομές της ημέρας χτίζοντας μια διαφορά 12,9" από τον δεύτερο Meeke, 16,8" από τον Mikkelsen και 22,8" από τον τέταρτο Ostberg.
 
Στην πρώτη ειδική της ημέρας οι συνθήκες σε ό,τι αφορά στην πρόσφυση δεν ήταν και ό,τι καλύτερο, όμως στην επόμενη ειδική βελτιώθηκαν. 
 
Eίναι κρίμα για τον Jari - Matti γιατί ήλπιζα να έχουμε μια καλή μάχη μετάξυ μας είπε ο Ogier, ωστόσο συνέχισε, το ενδιαφέρον δεν χάθηκε γιατί υπάρχουν και άλλοι οδηγοί που με «κυνηγούν».
 
Σε κάθε περίπτωση ο Γάλλος μπορεί να νιώθει πιο ήσυχος μετά την ατυχία του Latvala την ώρα που και ο Neuville αποσύρθηκε όταν το Hyundai i20 χτύπησε σε ένα δένδρο και είχε πρόβλημα με τον πίσω τροχό και ο Kevin Abbring είχε μηχανικό πρόβλημα.
 
Απομένουν τρεις ειδικές για την ολοκλήρωση της ημέρας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube