Ράλι Γερμανίας: Κριτές σπρώχνουν όσους βοηθάνε τον Al-Attiyah [video]

Ράλι Γερμανίας: Κριτές σπρώχνουν όσους βοηθάνε τον Al-Attiyah [video]

Κριτές του Ράλι Γερμανίας χρησιμοποίησαν βία για να διώξουν τους θεατές που προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον Nasser Al-Attiyah.

Το Ράλι Γερμανίας ήταν επεισοδιακό για τους πρωταγωνιστές του, αφού τα ατυχήματα εξουδετέρωσαν τα αυτοκίνητα της VW και επέτρεψαν στη Hyundai να κάνει το πρώτο «1-2» της ιστορίας της.

Ήταν όμως εξίσου επεισοδιακό για τους θεατές που έσπευσαν να βοηθήσουν τον Nasser Al-Attiyah και τον συνοδηγό του Giovanni Bernacchini, όταν το Ford Fiesta RRC τους βγήκε από τον δρόμο. Το αυτοκίνητο είχε βρει με την κοιλιά και είχε ακινητοποιηθεί, οπότε οι θεατές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Al-Attiyah για λίγο σπρώξιμο, όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Αμέσως όμως βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους κριτές εκείνου του σημείου, οι οποίοι προσπάθησαν να τους απομακρύνουν από το αυτοκίνητο του Al-Attiyah. Όπως βλέπουμε στο video ο τρόπος με τον οποίο τραβάνε τους θεατές από τα ρούχα δεν είναι και πολύ ευγενικός, ενώ ειδικά ένας από τους κριτές μάλλον νομίζει ότι βρίσκεται σε καυγά, σπρώχνοντας με πάθος τους πάντες.

Βλέποντας το παρακάτω video μπορεί να θαυμάσει κανείς την ανοχή των Γερμανών θεατών και να αναρωτηθεί τι θα είχε γίνει αν ένα αντίστοιχο περιστατικό συνέβαινε στην Ελλάδα, στο Ράλι Ακρόπολις. Θα είχε δημιουργηθεί μια κλωτσοπατινάδα που θα είχε προκαλέσει την ακύρωση της συγκεκριμένης Ε.Δ. ή όχι; Υπάρχει περίπτωση να γλίτωνε το νοσοκομείο ο θερμόαιμος κριτής;

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube