O Loeb δοκιμάζει το Citroën C3 WRC [video]

O Loeb δοκιμάζει το Citroën C3 WRC [video]

Τι απαντά ο Matton στις φήμες για επιστροφή του εννέα φορές Παγκόσμιου στο WRC

Είναι γεγονός ότι η Citroën δεν είχε τα αναμενόμενα γι' αυτήν αποτελέσματα στην επιστροφή της στο WRC με το C3. 
 
Κάτι οι ατυχίες των οδηγών, κάτι η έλλειψη ανταγωνιστικότητας του αυτοκινήτου και οι γκρίνιες δεν λείπουν από το γαλλικό στρατόπεδο. 
Από κοντά και η αναζήτηση καλύτερων λύσεων με τον Yves Matton να βάζει στο μπάκετ του αυτοκινήτου τον Mikkelsen σε αναζήτηση ενός καλύτερου αποτελέσματος. 
Πρόσφατα οι φήμες για επιστροφή του εννέα φορές παγκόσμιου Loeb φούντωσαν όταν η Citroëτον κάλεσε να δοκιμάσει το C3 WRC
 
Ο Loeb ξαναφόρεσε της φόρμα με τα σήματα της Citroen πριν λίγες μέρες στην Αλσατία, βολεύτηκε στο μπάκετ του C3 και «πυροβόλησε». Ήταν η πρώτη φορά που ο εννιά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και η γαλλική ομάδα συνεργάστηκαν μετά την μάλλον άκομψη διακοπή της σχέσης τους στο τέλος της σεζόν του 2015 στο WTCCΔηλώσεις από την πλευρά του Γάλλου για το πώς του φάνηκε το αυτοκίνητο δεν έγιναν, όμως είναι σίγουρο ότι μηχανικοί και στελέχη της ομάδας «έπεσαν πάνω του» για να ακούσουν τις παρατηρήσεις του σε σχέση με το C3 WRC και τι μπορούν να βελτιώσουν σε αυτό
 
 
O Daniel Elena μάλιστα δημοσιοποίησε το Facebook φωτογραφίες από τη δοκιμή, σημειώνοντας ότι ολοκλήρωσαν μια υπέροχη μέρα 330 χιλιομέτρων με το C3 WRC και ότι ο Loeb το διασκέδασε δεόντως, σημειώνοντας με νόημα: Πότε θα είναι η επόμενη φορά Yves Matton; (À quand la prochaine Yves Matton?)
 
 
O τελευταίος πάντως ξακαθάρισε πολύ πριν τη δοκιμή του αυτοκινήτου ότι η επιστροφή του Loeb δεν θα ήταν εφικτή φέτος, με τους Meeke, Breen, Lefebvre ήδη σε μόνιμη σχέση με την ομάδα και τους Mikkelsen και Al Qassimi σε περιστασιακές εμφανίσεις: «To 2017 δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, πολύ απλά γιατί δεν έχω διαθέσιμο αυτοκίνητο», δήλωσε ο Matton στο Autosport. «Εκτός αυτού δε νομίζω ότι είναι καλή ιδέα. Με ένα τέτοιο αυτοκίνητο χρειάζονται αρκετά χιλιόμετρα δοκιμών  και προετοιμασίας για να είσαι σε κορυφαίο επίπεδο». 
Πώς μεταφράζονται αυτές οι δηλώσεις; Mε τον Loeb να δείχνει αγωνιστικά αειθαλής τίποτα δεν θα μας εκπλήξει!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube