Mikkelsen: Θα κυνηγήσω τη νίκη στην Ουαλία

Mikkelsen: Θα κυνηγήσω τη νίκη στην Ουαλία

Ο Νορβηγός «κυνηγά» υπό προϋποθέσεις και τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα

Γλυκάθηκε ο «μικρός» με τη νίκη του στην Ισπανία και θέλει να την επαναλάβει και στο δύσκολο τερέν της Ουαλίας αυτό το Σαββατοκύριακο.
 
Ο Νορβηγός που βρέθηκε κάπως αναπάντεχα στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στην Ισπανία όταν ο Ogier έκανε το λάθος στην power stage και κατέληξε στις μπαριέρες, κέρδισε, εκτός από το πιο μεγάλο κύπελλο και μπόλικη αυτοπεποίθηση και δηλώνει έτοιμος να επικρατήσει στις λασπωμένες ειδικές της Ουαλίας.
 
Αλλωστε, όπως λέει και ο ίδιος, με την Ουαλία έχει μια ιδιαίτερη σχέση αφού εκεί σε ηλικία 17 ετών πήρε άδεια οδήγησης και εκεί επίσης πήρε το βάπτισμα του πυρός στο WRC.
 
Οι συνθήκες έτσι κι αλλιώς τονίσει ο Mikkelsen στην Ουαλία μοιάζουν πάρα πολύ με αυτες που επικρατούν στον αγώνα της Σουηδίας και από αυτην την άποψη αισθάνομαι σαν να είμαι στην πατρίδα μου.
 
Κατά τα λοιπά πάντα πρέπει να είσαι έτοιμος σε αυτόν τον αγώνα να αντιμετωπίσεις ακραίες καιρικές συνθήκες που κυρίως έχουν να κάνουν με τη λάσπη και το πολύ ολισθηρό οδόστρωμα
 
Ένα «έξτρα» κίνητρο για τον Mikkelsen είναι η δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή δεύτερος είναι ο Jari-Matti Latvala, αλλά η Ουαλία κρύβει πολλές εκπλήξεις που μπορεί να ευνοήσουν τον Mikkelsen να πανηγυρίσει αυτός τη δεύτερη θέση πίσω από τον Ogier
 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube