Έτσι θα είναι βαμμένο το Fiesta του Ogier

Έτσι θα είναι βαμμένο το Fiesta του Ogier

O Γάλλος διατηρεί την υποστήριξη της Red Bull, ενώ ο Tanak θα αγωνίζεται με διαφορετικά χρώματα.

Η M-Sport αποκάλυψε μια πρώτη εκδοχή των χρωμάτων που θα έχει το Ford Fiesta RS WRC του Sebastien Ogier στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2017.

Τα πλήρη χρώματα θα αποκαλυφθούν στην έκθεση Autosport International, τον Ιανουάριο.

Το αυτοκίνητο του Ogier θα έχει βασικά τα χρώματα της Red Bull, αφού συνεχίζεται η προσωπική χορηγία του αυστριακού ενεργειακού ποτού προς τον Γάλλο, 4 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή.

Το αδελφό Fiesta του Ott Tanak θα έχει διαφορετικά χρώματα. Και τα δύο σχέδια όμως δείχνουν την συνεχιζόμενη σχέση της M-Sport με τη Ford, όπως και έναν νέο χορηγό, την εταιρεία στοιχημάτων OneBet.

Ο επικεφαλής της M-Sport, Malcolm Wilson, δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για το Ford Fiesta WRC και αυτοί οι εντυπωσιακοί χρωματισμοί προσθέτουν την τελική πινελιά.

«Τα χρώματα των δοκιμών εξήψαν τη φαντασία όλων, οπότε θέλαμε να τα ενσωματώσουμε δίπλα στους πολύτιμους συνεργάτες μας, παλιούς και καινούργιους.

«Ανυπομονούμε να δούμε και τα δύο αυτοκίνητα να αγωνίζονται στις ειδικές του Ράλι Monte Carlo, με τα τελικά τους χρώματα. Μέχρι τότε, το μόνο που μένει είναι να ευχηθούμε σε όλους καλές Γιορτές και ό,τι επιθυμούν για μια νέα χρονιά που προβλέπεται συναρπαστική και ξεκινά με την αποκάλυψη των τελικών χρωματισμών στην Autosport International».

Τα εμβληματικά χρώματα της Red Bull τα είχαμε ξαναδεί σε ένα Ford προετοιμασμένο από την M-Sport, όταν ο Raimund Baumschlager αγωνιζόταν με ένα Focus RS WRC στο Αυστριακό Πρωτάθλημα Ράλι του 2001.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτό είναι το Ford Fiesta WRC του 2017

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube