Ένα καθηλωτικό μοντάζ από το WRC 2016 [video]

Ένα καθηλωτικό μοντάζ από το WRC 2016 [video]

Αν το WRC του 2016 σας προκαλούσε να στηθείτε με τις ώρες σε μια ειδική διαδρομή, το 2017 το πρωτάθλημα που ανοίγει με το Rally Monte Carlo αναμένεται ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Αν νομίζετε ότι τα motorsports γίνονται όλο και πιο βαρετά, το World Rally Championship έρχεται για να ανατρέψει την εντύπωση ή, αν θέλετε, την πραγματικότητα αυτή.

Όπως δείχνει αυτό το δυναμικά μονταρισμένο κλιπάκι της σεζόν του 2016, το WRC παραμένει σκληρό και θεαματικό όπως ήταν πάντα, χάρη στις ύπουλες ειδικές και τα σκασμένα τουρμπίδια.

Όπως ίσως θα περιμένατε από ένα τέτοιο video, υπάρχουν πολλά άλματα, σκασίματα, ατυχήματα, φαν που παίζουν τη ζωή τους κορόνα γράμματα πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής τα αγωνιστικά και, φυσικά, πλαγιολισθήσεις. Όλα αυτά αποδεικνύονται αρκετά για να πας να στηθείς σε κάποιες ειδικές, περιμένοντας με τις ώρες για να δεις τα WRC να «γράφουν» στροφές «full lock».

Η σεζόν WRC 2017 αναμένουμε να είναι πλουσιότερη σε θέαμα και συναγωνισμό από αυτή του 2016. Μπορεί να παγκόσμια πρωταθλήτρια Volkswagen να απέσυρε το Polo WRC από το πρωτάθλημα, αλλά ο συναγωνισμός αναμένεται σκληρός με τις Toyota, Citroën, Ford και Hyundai στο εργοστασιακό παιχνίδι.

[Πηγή μέσω Oppositelock]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube