Red Bull X-Fighters: Μόνο ένας θ’ ανέβει στον «Όλυμπο»

Red Bull X-Fighters: Μόνο ένας θ’ ανέβει στον «Όλυμπο»

Επόμενος σταθμός για το υπερθέαμα είναι η ελληνική πρωτεύουσα.

Το Red Bull X-Fighters World Tour 2015 ξεκίνησε δυναμικά στην Πόλη του Μεξικό. Στις 12 Ιουνίου η μάχη συνεχίζεται στην Αθήνα, όπου 12 τιτάνες του FMX θα έρθουν αντιμέτωποι στην 2η στάση του πρωταθλήματος.

Η πίστα στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου είναι η μεγαλύτερη της φετινής σεζόν. Το line-up των αναβατών είναι μέχρι στιγμής το πιο δύσκολο στην ιστορία του Red Bull X-Fighters, αφού περιλαμβάνει οκτώ πρώην πρωταθλητές που έρχονται στην Ελλάδα με στόχο τη δόξα, στον πρώτου αγώνα του πρωταθλήματος που διοργανώνεται στη χώρα μας. Παίξε στο Red Bull X-Fighters Quiz για να κερδίσεις διπλά εισιτήρια κάθε εβδομάδα!

Δες το Red Bull X-Fighters Αθήνας LIVE!

Live Stream 12 Ιουνίου: Δες live όλο τον αγώνα στο redbullxfighters.com στις 21:30 με αποκλειστική κάλυψη του 1ου γύρου!
Το Red Bull TV θα μεταδώσει το event live από τους προημιτελικούς και μετά, 22:00. Το Red Bull TV είναι διαθέσιμο για τηλεοράσεις με σύνδεση στο internet, κονσόλες gaming, κινητά και άλλα. Για πλήρη λίστα των υποστηριζόμενων συσκευών πήγαινε στο about.redbull.tv.

Τηλεόραση: Live αναμετάδοση από το SKAI TV και το Novasports 1 HD από τις 22:00.

Video on Demand: Ολόκληρο το event θα μπορείς να το δεις ξανά σε video on demand στο redbullxfighters.com και το Red Bull TV.

Αποτελέσματα Live: Για να δεις τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες σε real time πήγαινε στο: redbullxfighters.com/results.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube