Κερδίστε εισιτήρια για το Red Bull X-Fighters Αθήνα 2015

Κερδίστε εισιτήρια για το Red Bull X-Fighters Αθήνα 2015

Το drive.gr σε συνεργασία με τo Red Bull, προσφέρει μετά από κλήρωση 3 διπλά εισιτήρια (Κόκκινης Ζώνης) για τον δεύτερο αγώνα Red Bull X-Fighters 2015, που διοργανώνεται στην Αθήνα την Παρασκευή 12 Ιουνίου.

Στις 12 Ιουνίου η Αθήνα θα ζήσει ένα ανεπανάληπτο βραδινό αγωνιστικό υπερθέαμα.  Το Red Bull X-Fighters, το κορυφαίο Freestyle Motocross World Tour κάνει στάση για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου.

Οι προβολείς στο μεγαλειώδες Λατομείο Μαρμάρων Διονύσου, το οποίο διαχειρίζεται η Dionyssomarble, ανάβουν και η δράση ξεκινά: συγκλονιστικά τρικς που ξεπερνούν τους νόμους της βαρύτητας, κορυφαίοι αναβάτες από όλο τον κόσμο και ένα εντυπωσιασμένο πλήθος να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα!

Όλα αυτά θα συμβούν το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουνίου 2015 στις 21:00 και το drive.gr σας δίνει τη δυνατότητα να είστε ανάμεσα στους τυχερούς που θα ζήσουν το υπερθέαμα από κοντά.

Tι είναι το Red Bull X–Fighters

Ξεκινώντας πίσω στο 2001, το Red Bull X-Fighters εξελίσσεται στον μεγαλύτερο και πιο γνωστό θεσμό στο χώρο του freestyle motocross σε όλο τον κόσμο, φιλοξενώντας τους καλύτερους αναβάτες παγκοσμίως, οι οποίοι εκτελούν τρελά τρικ σε εντυπωσιακές τοποθεσίες σε ολόκληρη την υφήλιο. Οι καλύτεροι αναβάτες FMX στον κόσμο είναι έτοιμοι να ανεβάσουν ακόμη περισσότερο τον πήχη του συναγωνισμού, φέρνοντας την εξέλιξη του σπορ καθώς επισκέπτονται ολοκαίνουριες τοποθεσίες και φέρνουν το άθλημα του freestyle motocross σε νέες χώρες γύρω από την υφήλιο.

Για περισσότερες πληροφορίες για το event και το Red Bull X–Fighters, επισκεφθείτε το επίσημο site του θεσμού ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube