Ράλι Dakar: Βίντεο από την πρώτη ημέρα του αγώνα

Ράλι Dakar: Βίντεο από την πρώτη ημέρα του αγώνα

Δείτε όλα όσα έγιναν στη χθεσινή πρώτη ημέρα του αγώνα

Η πρώτη διαδρομή ήταν αυτή από το Buenos Aires στη Villa Carlos Paz και είχε μήκος κάτι παραπάνω από 170 χιλιόμετρα, όπου νικήτες αναδείχθηκαν οι Al Attiyah-Baumel με ΜΙΝΙ ακολουθούμενοι από τουςTerranova-Graue επίσης με ΜΙΝΙ και με διαφορά 22 δευτερολέπτων. 

Ο περσινός νικητής Nani Roma έκανε μεγάλη ζημιά στο δικό του MΙΝΙ, προσπαθώντας να περάσει ένα ύψωμα, και έχασε πολλές ώρες – και μαζί τους την πιθανότητα να υπερασπιστεί στο στέμμα του. 

Στα φορτηγά, ο Ολλανδός Hans Stacey πήρε το προβάδισμα κερδίζοντας με το Iveco του την 1η ΕΔ, μπροστά από τον συμπατριώτη του Marcel van Vliet, που τρέχει με ΜΑΝ. Επίσης με ΜΑΝ τρέχει ο 3ος της ημέρας, που ήταν ο Τσέχος Alais Lopres.

Στις μοτοσικλέτες ο Sam Sunderland επέστρεψε φέτος στο «στρατόπεδο» της ΚΤΜ και σημείωσε τον καλύτερο χρόνο στην 1η ΕΔ, ελάχιστα δευτερόλεπτα μπροστά από τον Paulo Goncalves, που τρέχει με Honda. Ο περσινός νικητής Marc Coma, με την άλλη  KTM, ήταν 3ος ταχύτερος 1:20 πίσω από τον Sundrland .

Στα quad ο περσινός νικητής Ignacio Casale πήρε από νωρίς το προβάδισμα και ήδη στο τέλος της 1ης ΕΔ έχει φτιάξει διαφορά μεγαλύτερη του 1 λεπτού από τον Rafal Sonik.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube