Ο Loeb δεν έσπασε το ρεκόρ στο Goodwood [video]

Ο Loeb δεν έσπασε το ρεκόρ στο Goodwood [video]

Η Peugeot είχε το γρηγορότερο αυτοκίνητο στο Goodwood Festival of Speed φέτος, αλλά δεν έσπασε το απόλυτο ρεκόρ όπως ήλπιζε.

Το φετινό Goodwood Festival of Speed ολοκληρώθηκε χτες, και παρότι ο Sébastien Loeb πέτυχε τον ταχύτερο χρόνο στο τιμόνι του Peugeot 208 T16, δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ που κατέχει ο Nick Heidfeld από το 1999.

Η Peugeot είχε βάλει στόχο να σπάσει το 41,6'' που είχε πετύχει ο Heidfeld με McLaren MP4/13. Τελικά το χρονόμετρο σταμάτησε στο 44,6'', χρόνος ικανός να φέρει τον Loeb στην 1η θέση του φετινού Goodwood Festival of Speed αλλά μάλλον μακριά από το απόλυτο ρεκόρ.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Loeb μια από τις αιτίες για τον κατώτερο των προσδοκιών χρόνο ήταν η κοντή κλιμάκωση του κιβωτίου του Peugeot 208 T16. «Χτυπάω κόφτη πριν το τέλος της μεγάλης ευθείας», δήλωσε ο Γάλλος. Κάτι που μπορούμε να διαπιστώσουμε κι εμείς στο παρακάτω video.

Πριν από την καλύτερη προσπάθεια του Sébastien Loeb έχουμε την ευκαιρία να δούμε και ένα πιο αργό πέρασμα που είχε προηγηθεί, με χρόνο 46,45''. Και στις δύο προσπάθειες πάντως φαίνεται ότι το 208 Τ16 κινείται για περίπου 3'' στον κόφτη.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube