Μια Ferrari 360 Modena σε ράλι [videos]

Μια Ferrari 360 Modena σε ράλι [videos]

Εάν σας αρέσουν τα ράλι και τα ωραία μηχανήματα, σας παρουσιάζουμε δύο video ιδιαίτερα εντυπωσιακά που χρειάζεται οπωσδήποτε να τα δείτε. Μια Ferrari 360 Challenge μέσα σε μια ειδική διαδρομή, στα χέρια ενός μετρ.

Από την εποχή του Group B, οι Ferrari είχαν γίνει σπάνιο είδος στα ράλι, αντίθετα με τις Porsche που κατόρθωσαν να κάνουν μια πραγματική επιστροφή με τις 911.

Βούληση της μάρκας; Κόστος συμμετοχής; Όποια κι αν ήταν η απάντηση στο ιστορικό αυτό ερώτημα, το γεγονός παραμένει ότι οι Ferrari ήταν ανύπαρκτες στα ράλι.

Αλλά όταν πέφτουμε πάνω σε τέτοια video, ακόμα κι αν δεν είναι πολύ πρόσφατα, νιώθουμε την ανάγκη να τα μοιραστούμε μαζί σας, Στο τιμόνι του αυτοκινήτου λοιπόν, ο Yeray Lemes, έμπειρος Ισπανός οδηγός που ήταν πρωταθλητής Ισπανίας στα χωμάτινα ράλι και που συμμετείχε επίσης στο πρωτάθλημα WRC junior. Το αυτοκίνητο είναι μια Modena Challenge, προσαρμοσμένη στις προδιαγραφές αυτού του τύπου αγώνων.  

Τα δύο video είναι από ειδικές διαδρομές στα Κανάρια. Η ευκολία του ιταλικού αυτοκινήτου βέβαια είναι παραπλανητική. Ο Lemes κάνει τη Modena να δείχνει ακριβής, ζωντανή, προοδευτική και φαίνεται να την πηγαίνει με μια ευκολία πραγματικά απίστευτη. Είναι πολύ γρήγορη και πραγματικά εντυπωσιακή.


Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube