Marquez: Κυνήγησα τον Lorenzo όσο μπορούσα

Marquez: Κυνήγησα τον Lorenzo όσο μπορούσα

Κινήθηκα πάνω από όριο αλλά τελικά δεν κατάφερα να κερδίζω τον αγώνα

Αντίθετη άποψη από αυτήν του Rossi (όπως ήταν αναμενόμενο άλλωστε) είχε ο Marc Marquez για όσα έγιναν στον αγώνα της Βαλένθια, με τον αναβάτη της Honda να δηλώνει πως κινήθηκε στο όριο πίσω από τον Lorenzo αλλά τελικά δεν μπόρεσε να τον περάσει.
 
Ημουν πολύ κοντά στον Lorenzo, είπε ο Marquez και είχα σχεδιάσει να κάνω την επίθεσή μου στους τελευταίους δύο γύρους αλλά εκεί κινήθηκε ο Pedrosa. Ο Dani όμως στη συνέχεια έκανε το λάθος, άνοιξε τη γραμμή του και τον πέρασα. Κάπου εκεί χάσαμε ένα κρίσιμο μισό δευτερόλεπτο που δεν μου επέτρεψε να περάσω τον Lorenzo.
 
Ο Marquez δήλωσε πως ξεκίνησε τον αγώνα γνωρίζοντας πως ο Lorenzo θα ήταν στην αρχή πιο δυνατός και όλη του η προσπάθεια ήταν στο πώς να μείνει κοντά του. Ήταν πολύ δύσκολο - είπε - να τον ακολουθήσω στους πρώτους 20 γύρους.
Στη συνέχεια όμως τον πλησίασα και αποφάσισα να κάνω ό,τι είχα κάνει και στον αγώνα στις ΗΠΑ (Indy) όπου είχα επιτεθεί στους τελευταίους 2 με 3 γύρους.

Εκεί ήταν που με ξάφνιασε ο Dani που με εντυπωσίασε με την ταχύτητα του. Οταν τελικά βρέθηκα πίσω από τον Lorenzo βγήκαν οι κίτρινες σημαίες... Στο τελευταίο γύρο ήμουν σχεδόν πίσω του, πίεζα στο όριο κι έφτασα πολύ κοντά στην τελευταία στροφή αλλά όχι τόσο για να μπορέσω να τον προσπεράσω.
 
Ο Marquez έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας πως είναι απογοητευμένος που δεν κέρδισε αυτόν τον αγώνα, αλλά τώρα πλέον πρέπει να σκέφτομαι μόνον τη νέα σεζόν, με δεδομένο πως στη χρονιά που πέρασε έκανα πολλά λάθη, έχοντας και έξι πτώσεις. 
 
Ο Marquez δεν αναφέρθηκε καθόλου στην «κόντρα» που είχε με τον Rossi, ούτε σχολίασε δηλώσεις του Ιταλού, λέγοντας μόνον ότι η προσπάθειά του επικεντρώθηκε στο να αποδώσει το 100% των δνατοτήτων του για να περάσει τον Lorenzo

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube