Finali Mondiali 2015: Οι τελικοί της Ferrari στο Mugello [video]

Finali Mondiali 2015: Οι τελικοί της Ferrari στο Mugello [video]

Οι συμμετέχοντες στο Ferrari Challenge και στα προγράμματα Corse Clienti και ΧΧ πέρασαν ένα πενθήμερο γεμάτο δράση στο Mugello.

Το κορυφαίο γεγονός των αγωνιστικών προγραμμάτων της Ferrari για φέτος, το Finali Mondiali 2015, έλαβε χώρα αυτό το Σαββατοκύριακο στο Mugello, όπου συγκεντρώθηκαν οι πιο φανατικοί φίλοι της φίρμας.

Εκεί βρέθηκε αυτές τις μέρες ολόκληρη η γκάμα αυτοκινήτων πίστας που προσφέρει σήμερα η Ferrari, από τις αγωνιστικές 458 του Ferrari Challenge μέχρι τα μονοθέσια του προγράμματος F1 Clienti, ενώ το «παρών» έδωσαν οι FXX K και 599ΧΧ Evo. Στο περιθώριο της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν στατικά οι αγωνιστικές 488 GTE και GT3 που θα βρεθούν στις πίστες την επόμενη χρονιά, αλλά και τα τελευταία αυτοκίνητα δρόμου της φίρμας: η F12tdf και η 488 Spider.

Η δράση ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη με ελεύθερες δοκιμές και κορυφώθηκε την Κυριακή με τους τελικούς αγώνες κάθε κατηγορίας. Μάλιστα στον τελικό της κατηγορίας Coppa Shell του Ferrari Challenge είχαμε και μια ελληνική συμμετοχή. Ο Κρίτων Λεντούδης ξεκίνησε από την 14η θέση του grid και έφτασε μέχρι την 4η, πριν υποχωρήσει στην πίεση του Ινδού Gautam Singhania, ενός εκ των διεκδικητών του τίτλου, για να τερματίσει τελικά 5ος.

Αυτά είναι μερικά από τα πρώτα video του Finali Mondiali 2015 που ανέβηκαν από τον λογαριασμό της Ferrari στο YouTube, και τις επόμενες μέρες αναμένονται ακόμα περισσότερα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube