Ευρωπαϊκός αέρας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καρτ

Ευρωπαϊκός αέρας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καρτ

Στα πρότυπα των αντίστοιχων ευρωπαϊκών, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καρτ συγκάλεσε μια οργανωμένη προπόνηση και συνέντευξη Τύπου, κάνοντας το απαραίτητο άνοιγμα προς το ευρύ κοινό.

Σωστή επικοινωνία και επί τη ουσίας παροχές προς τους οδηγούς είναι οι κινήσεις της Ομοσπονδίας προκειμένου να ανθίσει ξανά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καρτ.

Πέρσι το αγωνιστικό καλαντάρι του καρτ άργησε πάρα πολύ να ανακοινωθεί. Η κρίση περισσότερο από όλα, αλλά και διάφορες διαφωνίες σχετικά με το πλαίσιο των κανονισμών υπό τους οποίους θα έπρεπε να διεξαχθούν οι αγώνες, είχαν σαν αποτέλεσμα τελικά να μην γίνει Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά μόνον τα ιδιωτικά κύπελλα Rotax Max Challenge και D-Cup.

Φέτος όλα φαίνεται ότι έχουν οργανωθεί πιο σωστά. Και με πολύ πιο ανοιχτή και σωστά δομημένη επικοινωνία, ώστε να ξεπεραστεί η εσωστρέφεια που ανέκαθεν χαρακτήριζε το σπορ. Το καλαντάρι ανακοινώθηκε νωρίς ώστε οδηγοί και ομάδες να κάνουν τον προγραμματισμό τους για τη σεζόν.

Με στόχο την προώθηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος καρτ για το 2016 η Ομοσπονδία προχωρά σε σειρά ενεργειών που στόχο έχουν να προσελκύσουν περισσότερες συμμετοχές.

Στην επίσημη σελίδα της ΟΜΑΕ στο Facebook έχει προκυρηχθεί ένας διαγωνισμός για οδηγούς που έχουν ήδη αγωνιστική άδεια. Δηλώνοντας συμμετοχή στον αγώνα παίρνουν μέρος στην κλήρωση για μια δωρεάν συμμετοχή ανά κατηγορία.

Παράλληλα έχει ήδη ανακοινωθεί ότι σε κάθε αγώνα και μετά την ολοκλήρωσή του θα κληρώνονται στους οδηγούς σετ ελαστικών για τον επόμενο αγώνα τους από τον αντίστοιχο έμπορο ελαστικών της κάθε κατηγορίας.

Πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό εδώ:
https://www.facebook.com/OMAEKarting/?fref=ts

Πρόγραμμα αγώνων:
1. Kartodromo, Αφίδνες (Κυριακή 20 Μαρτίου 2016)
2. Μέγαρα (Κυριακή 15 Μαΐου 2016)
3. San Nicolas, Καλαμάτα (Κυριακή 3 Ιουλίου 2016)
4. Kartodromo, Αφίδνες (Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016)

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube