Ελληνική διάκριση στο HANKOOK 12 HOURS ITALY - MUGELLO

Ελληνική διάκριση στο HANKOOK 12 HOURS ITALY - MUGELLO

Με τρεις Έλληνες στο ρόστερ της, οδηγό, team manager και υπεύθυνο επικοινωνίας, η Tsunami RT στην 2η θέση στον ιταλικό 12ωρο αγώνα αντοχής.

Ο Κρίτων Λεντούδης είναι ο ένας εκ των τριών οδηγών που αποτελούν το πλήρωμα της #86 Porsche που τερμάτισε στην δεύτερη θέση της κλάσης 991 στο HANKOOK 12 HOURS ITALY – MUGELLO, και στην 12η της γενικής κατάταξης.

Η Tsounami RT είναι πρωταθλήτρια στο ιταλικό Porsche Carrera Cup 2015 και έχει έντονο ελληνικό χρώμα. Αγωνιστικός διευθυντής είναι ο Στέλιος Φάκαλης, καταξιωμένος στον χώρο των αγώνων ράλι από την δεκαετία του ’90, ενώ υπεύθυνος επικοινωνίας είναι ο Άκης Τεμπερίδης, συνάδελφος δημοσιογράφος.

Η ομάδα ξεκίνησε από την 8η θέση της κατηγορίας. Έφτασε στην 1η θέση μετά την εκκίνηση αλλά έπεσε στην 9η μετά από δύο κλαταρισμένα λάστιχα και μια εμπλοκή της αντλίας ελαστικών, που κόστισε 4 γύρους.

Οι άλλοι δύο οδηγοί ήταν οι Come Ledogar και Oleksander Gaidai. Το ανατριχιαστικό ατύχημα που θα δείτε στο video ευνόησε την Tsunami RT. Η 911 που έπεσε πάνω στο σταματημένο R8 ήταν δεύτερη ως εκείνη την στιγμή, θέση την οποία καρπώθηκε το αυτοκίνητο η #Porsche 86.

Φωτογραφίες: Άκης Τεμπερίδης

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube