Ανάβαση Διονύσου με 105 συμμετοχές αυτό το ΣΚ

Ανάβαση Διονύσου με 105 συμμετοχές αυτό το ΣΚ

Η αναβίωση της Ανάβασης Διονύσου συγκέντρωσε 105 συμμετοχές και το ενδιαφέρον όλων φίλων των αγώνων στην Αττική και όχι μόνο.

Με τη συμμετοχή 105 οδηγών με σύγχρονα και ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα διεξάγεται η Ανάβαση Διονύσου αυτό το Σαββατοκύριακο, στην αναβίωση ενός ιστορικού αγώνα που διοργανώνεται για πρώτη φορά μετά το 1976.

Η Ανάβαση Διονύσου αποτελεί τον 2ο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων μετά τη Ριτσώνα, και τη διοργάνωση έχει αναλάβει η Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής (ΕΛ.Λ.Α.Δ.Α.). η διαδρομή βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την Αθήνα και αυτό βοήθησε, ώστε να υπάρξει τριψήφιος αριθμός συμμετεχόντων. Παράλληλα, ο αγώνας αναμένεται να προσελκύσει πολλούς θεατές, τόσο λόγω της εγγύτητας της διαδρομής στην Αθήνα όσο και επειδή πρόκειται για έναν αγώνα που ξυπνά όμορφες αναμνήσεις στους παλαιότερους φίλους των αγώνων αυτοκινήτου.



Οι χρονομετρημένες δοκιμές ξεκινάνε το Σάββατο 23 Απριλίου στις 10:00 το πρωί, ενώ την ίδια ώρα την Κυριακή 24 Απριλίου ξεκινάει ο αγώνας. Λόγω της ιδιομορφίας της διαδρομής οι προσβάσεις για τους θεατές είναι μόνο δύο: είτε από την αφετηρία του αγώνα στην περιοχή της Ανατολής, στη Ν. Μάκρη, είτε από τον τερματισμό στην περιοχή του Αγίου Πέτρου. Για αυτό το λόγο και για τη διευκόλυνση των θεατών, θα υπάρχουν πούλμαν για τη μεταφορά τους στις στροφές της διαδρομής, μεταξύ 07:00-09:00 το πρωί.

Δείτε τις 105 συμμετοχές, τη σελίδα του αγώνα στο Facebook, και παρακολουθήστε ζωντανά τα αποτελέσματα κάθε σκέλους του αγώνα.


 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube