Al-Attiyah: Ή WRC ή τίποτα

Al-Attiyah: Ή WRC ή τίποτα

Ο οδηγός από το Κατάρ βαρέθηκε στο WRC2 και συζητά με τη VW για το WRC

Τη συμμετοχή του στην μεγάλη κατηγορία για τους έξι τελευταίους αγώνες της χρονιάς (Γερμανία, Κίνα, Γαλλία, Ισπανία, Ουαλία, Αυστραλία) συζητά ο Nasser Al-Attiyah με τη VW.
 
O Nasser Salih Nasser Abdullah Al-Attiyah όπως είναι το πλήρες όνομα του οδηγού από το Κατάρ, αποκάλυψε ο ίδιος πως βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την αγωνιστική ομάδα της VW να βρεθεί στο μπάκετ ενός Polo R WRC της δεύτερης ομάδης της, αυτής με την οποία αγωνίζεται και ο Mikkelsen
 
Ωστόσο, όπως ο ίδιος είπε σε συνέντευξή του, αν οι συζητήσεις δεν αποδώσουν καρπούς δεν σκοπεύει να συνεχίζει στο WRC2 και θα φυλάξει το μπάτζετ του για την επόμενη χρονιά όπου θα δει τι ακριβώς θα κάνει. 
 
Θεωρείται όμως βέβαιο πως η ομάδα της VW δεν θα πει όχι στην προσφορά που κρύβεται πίσω από την επιθυμία του Nasser Al-Attiyah και θα του δώσει το μπάκετ που θέλει διακαώς ως φαίνεται.
Να θυμίσουμε πως ο οδηγός από το Κατάρ έχει κερδίσει δύο φορές το Ράλι Ντακάρ και έχει στεφθεί δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο WRC2. Επίσης έχει κερδίσει τίτλους και αγώνες στα τοπικά πρωταθλήματα της Μέσης Ανατολής. 
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube