Άγιο είχαν και οι δύο! [video]

Άγιο είχαν και οι δύο! [video]

Δείτε πώς δύο μοτοσικλετιστές γλίτωσαν στο παρά τρίχα τα χειρότερα, στον πρόσφατο αγώνα Isle of Man TT.

Η έκφραση «άγιο είχαν» βρίσκει την πραγματική της σημασία στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού το σοβαρό, αν όχι μοιραίο, ατύχημα αποφεύχθηκε για λίγα εκατοστά, για να μην πούμε χιλιοστά.

Ο Jamie Couton παρά τρίχα να χτυπηθεί από τον Horst Saiger, που τον ακολουθούσε – και σίγουρα θα πάει να ανάψει λαμπάδα ίση με το μπόι του αν δει το παρακάτω video.

Καθώς το Isle of Man TT γίνεται σε δημόσιο δρόμο και οι αναβάτες ξεκινούν ο ένας μετά τον άλλο, δεν μπορούν να κάνουν και πολλά αν συμβεί μπροστά τους ένα ατύχημα. Και ατυχήματα συμβαίνουν συχνά, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει τη ζωή τους στον θρυλικό αγώνα 246 άτομα από το 1907 μέχρι σήμερα.

Όπως θα δείτε στο video, o Cowton έπεσε σε μια στροφή και σύρθηκε διασχίζοντας το δρόμο, τυλιγμένος με διαφημιστικά πανό που είχε παρασύρει. Το σώμα του ήταν σε τροχιά σύγκρουσης με την μοτοσικλέτα του Saiger που ακολουθούσε, και ο Ελβετός δεν ήταν σε θέση να κάνει και πολλά πράγματα.

Απλά έκοψε λίγο ταχύτητα, βλέποντας τα πανό μπροστά του και μάλλον μην ξέροντας ότι μέσα τους ήταν τυλιγμένος ο Cowton. Θα πρέπει να μην τον χτύπησε για λίγα εκατοστά ή χιλιόστά.

Αν τον είχε χτυπήσει, θα μπορούσε να είχε συμβεί το χειρότερο για τον πεσμένο αγωνιζόμενο, ενώ δίχως άλλο θα είχε πέσει με μεγάλη ταχύτητα και ο Saiger, με σοβαρά και στη δική του περίπτωση αποτελέσματα.

Δείτε το video σε fast και slow motion και αναστενάξτε κι εσείς από ανακούφιση.

[Πηγή: Official Isle of Man TT]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube