Τρία κιτ LEGO που θα... κλέψετε από τα παιδιά σας

Τρία κιτ LEGO που θα... κλέψετε από τα παιδιά σας

Κάποια από αυτά τα κιτ LEGO θα τα αγοράσετε στα παιδιά σας ακόμη κι αν δεν σας τα ζητήσουν.

Η LEGO τα τελευταία χρόνια έχει σχεδιάσει κάποια κιτ βασισμένα σε θρυλικά αυτοκίνητα. Που οι μπαμπάδες θέλουν να αγοράσουν περισσότερο από τα παιδιά.

Έχουμε δείξει διάφορα αυτοκίνητα στο παρελθόν: Το Caterham 620 R, το VW Golf GTI MKI, ένα μονοθέσιο Ferrari F1, την πολύ γνωστή πια Porsche 911 GT3 RS, ένα MINI Cooper και διάφορα άλλα. Μέχρι και ένα αυτοκίνητο σε πραγματικό μέγεθος. Τώρα σειρά έχουν τρία ακόμη κιτ: Μία Porsche 911 Turbo 930, ένα Jeep Wrangler και ένα Peugeot 205 T16 σε στιγμιότυπο από αγώνα, με την μακέτα να περιλαμβάνει κομμάτι της «ειδικής», θεατές, κ.λπ.

Peugeot 205 T16
Είναι το Evo με την μεγάλη πίσω πτέρυγα, η δεύτερη εξέλιξη του αυτοκινήτου που έτρεξε το 1986, πριν καταργηθεί το Group B από το WRC. Η υλοποίηση του αυτοκινήτου είναι πολύ καλή, με τους σχεδιαστές να έχουν αποτυπώσει σωστά τόσο τις αναλογίες όσο και τις επιμέρους λεπτομέρειες. Ανήκει σε μία σειρά μικρών μοντέλων, στην οποία επίσης περιλαμβάνονται τα Ford GT και Audi R18 Le Mans.

ΔEITE AKOMH Πώς χτίζεται μια Ferrari F40 από LEGO [video]

Porsche 911 Turbo (930)
Το μοντέλο αυτό είναι αρκετά μεγάλο, σε κλίμακα 1:10. Και πολύ ακριβέστερο στην απόδοση των διαφόρων σχεδιαστικών λεπτομερειών σε σχέση με την πορτοκαλί 911 GT3 RS. Το καλύτερο κομμάτι είναι τα κινούμενα μέρη που επιτρέπουν στο αυτοκίνητο να «οδηγηθεί».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Porsche 911 GT3 RS με 300 ευρώ [video]

Jeep Wrangler JK
Αυτό το κιτ Jeep Wrangler χαρακτηρίζεται από λεπτομέρεια, τόσο στην εξωτερική σχεδίαση όσο και στην καμπίνα. Η οροφή είναι αφαιρούμενη. Ενώ ο σχεδιαστής έχει δημιουργήσει δύο παραλλαγές, όπως και στο μοντέλο παραγωγής: Με δύο και τέσσερις πόρτες. Μπορούν επίσης να προστεθούν έξτρα στοιχεία εξοπλισμού για off road «χρήση», όπως προβολείς ομίχλης, «εργάτης», κάνιστρο καυσίμου, ράγες οροφής και διαφορετικός προφυλακτήρας. Το κάλυμμα του κινητήρα ανοίγει και από κάτω θα βρείτε τα διάφορα δοχεία υγρών και άλλες λεπτομέρειες σχολαστικά σχεδιασμένες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube