5 Χρόνια Εγγύηση σε Μεταχειρισμένο; H Spotawheel μπορεί!

5 Χρόνια Εγγύηση σε Μεταχειρισμένο; H Spotawheel μπορεί!

Η Spotawheel πρωτοπορεί ξανά στην ελληνική αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων προσφέροντας έως και 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση στα οχήματα του στόλου της, μεταβιβάσιμη και στον επόμενο ιδιοκτήτη.

Η Spotawheel πρωτοπορεί ξανά στην ελληνική αγορά των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων παρέχοντας μέχρι και 5 χρόνια δωρεάν εγγύηση για όλα τα οχήματα του στόλου της.

“Τα τελευταία 3 χρόνια έχουμε διαχειριστεί δεκάδες χιλιάδες αυτοκίνητα και έχουμε εκτεταμένα δεδομένα των προβλημάτων που προκύπτουν. Η 5ετής Εγγύηση είναι αποτέλεσμα πολυετούς ανάλυσης, αναδεικνύοντας με τον πιο εμφατικό τρόπο το πλεονέκτημα των Spotawheel αυτοκινήτων έναντι της υπόλοιπης αγοράς”, αναφέρει ο CEO και ιδρυτής της Spotawheel Χάρης Αρβανίτης.

Με δεδομένη τη γραπτή τεχνική αναφορά 180+ σημείων και το δικαίωμα επιστροφής 7 ημερών, η 5-ετής Εγγύηση της Spotawheel εξανεμίζει κάθε φοβία ή ανασφάλεια του Έλληνα καταναλωτή κατά την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου.

Η Δωρεάν γραπτή Εγγύηση της Spotawheel καλύπτει όλα τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου για έως και 5 χρόνια, ενώ είναι πλήρως μεταβιβάσιμη σε επόμενο ιδιοκτήτη.

Στην ουσία, ο αγοραστής όχι μόνο εξοικονομεί το κόστος μιας τέτοιας εγγύησης που τιμολογείται στην αγορά έως και 3.500€, αλλά κρατάει ψηλά και την αξία του αυτοκινήτου του σε ενδεχόμενη μεταπώλησή του!

Στο online showroom της Spotawheel, στο www.spotawheel.gr, φιλοξενούνται κορυφαία μεταχειρισμένα με λεπτομερείς φωτογραφίες και βίντεο, αναλυτική αναφορά ελέγχου και πλέον έως 5 Χρόνια Δωρεάν Εγγύηση!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube