Ξεκίνησαν οι δοκιμές της F1 στη Βαρκελώνη

Ξεκίνησαν οι δοκιμές της F1 στη Βαρκελώνη

Ποιοι οδηγούν σήμερα - Σε τι στοχεύουν οι ομάδες

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί η δεύτερη περίοδος χειμερινών δοκιμών για τη Formula 1 στη Βαρκελώνη.
Μετά τα όσα συνέβησαν στη Jerez της ισπανίας, όπου οι μεν Mercedes αποδείχθηκαν και πάλι να υπερτερούν αφού έγραψαν απροβλημάτιστα τους περισσότερους γύρους, οι δε Ferrari έγραψαν τους καλύτερους χρόνους όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν ποια θα είναι η εξέλιξη των δοκιμών στην πίστα της Καταλωνίας.
Οι Ferrari καλούνται να αποδείξουν πως οι χρόνοι που έγραψαν στη γειτονική Ισπανία δεν ήταν ένα «πυροτέχνημα» και πως η εξέλιξη του κινητήρα τους είναι τέτοια που τους επιτρέπει να κινούνται μέσα στον ανταγωνισμό.
Από την άλλη η πρωταθλήτρια Mercedes έδειξε πως έχει την απόλυτη σχεδόν αξιοπιστία κάνοντας ατελείωτους γύρους, την ώρα που και η ταχύτητα δεν της έλειπε.
Ερωτηματικό παραμένει - και εκεί όλοι περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία να δουν τι θα γίνει - η Honda που επανακάμπτει στις πίστες με τη McLaren. Το ιστορικό δίδυμο δεν έδειξε σχεδόν τίποτα στην Ισπανία, οπότε όλα τα φώτα της δημοσιότητος είναι στραμμένα πάνω του τώρα στην Καταλωνία.
 
Την ίδια στιγμή και οι Red Bull πρέπει να αποδείξουν ότι μπορούν να κινηθούν μέσα στον ανταγωνισμό κάνοντας χρόνους αλλά και γύρους.
 
Σε κάθε πρίπτωση παρακολουθούμε από κοντά τις δοκιμές, την ώρα που στην πίστα θα βρίσκεται από αύριο και ο Μιχάλης Γεωργιάδης για να μεταδίδει σε πρώτο χρόνο όσα γίνονται εκεί στο προσκήνιο αλλά και στα παρασκήνια...
 
ΔΟΚΙΜΕΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ - ΟΙ ΠΡΩΪΝΟΙ ΧΡΟΝΟΙ 
1 Kimi Raikkonen (Ferrari), 1m27.523s – 17 Γύροι
2 Jenson Button (McLaren), 1m28.182s – 12 Γύροι
3 Felipe Nasr (Sauber), 1m29.276s – 17 Γύροι
4 Pascal Wehrlein (Force India), 1m29.510s – 10 Γύροι
5 Lewis Hamilton (Mercedes), 1m30.429s – 11 Γύροι
6 Susie Wolff (Williams), 1m32.600s – 12 Γύροι
7 Max Verstappen (Toro Rosso), 1m46.118s – 12 Γύροι
8 Pastor Maldonado (Lotus), 1m51.454s – 6 Γύροι
9 Daniel Ricciardo (Red Bull), no time – 2 Γύροι
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube