Vettel: Το πρωτάθλημα με τη Ferrari δεν είναι ανέφικτος στόχος

Vettel: Το πρωτάθλημα με τη Ferrari δεν είναι ανέφικτος στόχος

Ο Γερμανός πιστεύει ότι πλησιάζει ο καιρός για να υλοποιήσει το μεγάλο του όνειρο.

Όταν πήγε στη Ferrari  o Vettel δεν ήταν “πεινασμένος” ούτε για τίτλους, ούτε για διακρίσεις. Τα είχε πετύχει όλα και μάλιστα σε μικρή σχετικά ηλικία, με τη Red Bull.

Όμως άλλο να είσαι στη Scuderia και άλλο σε μια οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Όπως άλλο είναι να έχεις πάρει πρωτάθλημα με τη Ferrari (έστω και ένα) και άλλο με μια οποιαδήποτε άλλη ομάδα (ακόμη και περισσότερα του ενός). 

Με άλλα λόγια, όπως και να το κάνουμε, αυτή η ομάδα, αυτό το όνομα και αυτό το κόκκινο χρώμα, στη Formula 1 έχει μια αίγλη και ένα ειδικό βάρος που -κακά τα ψέμματα - καμία άλλη ομάδα δεν έχει. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Αυτή είναι η νέα Ferrari SF70H [video]

Παρά το γεγονός ότι το 2016 δεν ήταν μια χρονιά που οι “κόκκινοι” θα θέλουν να θυμούνται , οι προσδοκίες για το 2017 σε σχέση και με την αλλαγή των κανονισμών, είναι μεγαλύτερες. Στο πλαίσιο αυτό και οι δηλώσεις Vettel  ότι ο τίτλος δεν είναι ένας ανέφικτος στόχος. 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η νέα Ferrari με τον Räikkönen στην πίστα. Καλή χρονιά! [video]

Για εμένα -είπε ο Γερμανός - το όνειρό μου εξακολουθεί να είναι ζωντανό και θα συνεχίσω να παλεύω γι’αυτό. Θέλω να γίνει παγκόσμιος πρωταθλητής με τη Ferrari. Πιστεύω πως αυτό είναι εφικτό. Δεν ξέρω αν θα γίνει το 2017, αλλά φέτος έχουμε νέους κανονισμούς που σημαίνει υψηλότερες ταχύτητες και καλύτερους συνολικά χρόνους. Με βάση την εξέλιξη του μονοθεσίου, κατέληξε, είμαι πεπεισμένος ότι οι διακρίσεις θα έρθουν

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube