Vettel: O Ricciardo μου έχει κάνει δύσκολη τη ζωή

Vettel: O Ricciardo μου έχει κάνει δύσκολη τη ζωή

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής μιλά για τον ομόσταυλό του

Το 2014 δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά για τη Red Bull. Ο Vettel που είχε συνηθίσει να κερδίζει άνετα φέτος αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με το μονοθέσιό του, είχε να ανταγωνιστεί μια σχεδόν «αχτύπητη» Mercedes, αλλά είχε και τον... πονοκέφαλο που ακούει στο όνομα Ricciardo.
 
Ο νεοφώτιστος στη Red Bull ομόσταυλός του, έχει μέχρι στιγμής σημειώσει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τον παγκόσμιο πρωταθλητή και πολλοί λένε πως ο Αυστραλός «ενσαρκώνει» την εκδίκηση του Webber στον Vettel.
 
Σε συνέντευξή του στην Bild ο Vettel τόνισε πως όλες οι ελπίδες του για διάκριση έχουν μεταφερθεί στην επόμενη χρονιά υπογραμμίζοντας (για να απαντήσει και στα περί μεταγραφών) πως έχει συμβόλαιο με τη Red Bull και για την επόμενη σεζόν και συνεχίζει να δουλεύει σκληρά με βάση αυτό.
 
Στόχος μας -είπε- είναι η επιστροφή στην κορυφή. Οι επιδόσεις του Daniel, συνέχισε ο Vettel, μόνον θετικές είναι για την ομάδα και το ηθικό μας. Ωστόσο ομολόγησε πως ο Αυστραλός του έχει κάνει δύσκολη τη ζωή μέσα στην πίστα κάτι που πάντως το χαίρεται γιατί αυξάνει τον ανταγωνισμό. Αυτό που χρειαζόμασταν φέτος και δεν το είχαμε, κατέληξε ο Γερμανός, ήταν ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube