Τροχαίο ατύχημα είχε ο Hamilton στο Μονακό

Τροχαίο ατύχημα είχε ο Hamilton στο Μονακό

Τί είπε ο ίδιος για την καθυστέρησή του να πάει στη Βραζιλία για τον αγώνα της Κυριακής

O Hamilton θα αγωνιστεί κανονικά στη Βραζιλία παρά τις περί του αντιθέτου φήμες που είχαν κυκλοφορήσει και οι οποίες «πυροδοτήθηκαν» από το γεγονός ότι άργησε να φτάσει εκεί.
 
Ο ίδιος ξεκαθάρισε την αιτία αυτή της καθυστέρησης λέγοντας ότι είχε μια διπλή ατυχία: Η πρώτη είχε να κάνει με μια αδιαθεσία που συνοδεύτηκε και από πυρετό και η δεύτερη είναι πως οδηγώντας στο Μονακό είχε ένα ατύχημα τη Δευτέρα το βράδυ.
Ειδικά για το δεύτερο, όπως ο ίδιος έγραψε στο instagram, δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός αλλά το αυτοκίνητό του υπέστη σοβαρές ζημιές στην επαφή που είχε με σταθμευμένα αυτοκίνητα. 
 
«Απολογούμενος» για το συμβάν είπε σε όσους τον ακολουθούν στο instagram πως «σας ενημερώνω διότι όλοι πρέπει να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και είναι πολύ σημαντικό να μαθαίνουμε από αυτές». 
Προφανώς η πιο πάνω φράση σημαίνει πως ο Hamilton ήταν αυτός που είχε την ευθύνη για το ατύχημα
 
Σε κάθε περίπτωση θα αγωνιστεί κανονικά στο GP της Βραζιλίας το οποίο δεν έχει κερδίσει ποτέ έως τώρα, κάτι που ο ίδιος το θέλει πολύ και όπως λέει θέλει με τη νίκη αυτή για να αποτίσει ένα φόρο τιμής στο είδωλο της παιδικής του ηλικίας, τον Ayrton Senna

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube