Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του Jules Bianchi, σύμφωνα με το πρώτο επίσημο ανακοινωθέν

Σταθερή αλλά κρίσιμη η κατάσταση του Jules Bianchi, σύμφωνα με το πρώτο επίσημο ανακοινωθέν

Ο Jules Bianchi έχει υποστεί διάχυτη νευραξονική βλάβη, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται

Ο Jules Bianchi εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση και η οικογένειά του με ανακοίνωση της ευχαρίστησε όλους όσοι στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης, αλλά και το προσωπικό που φροντίζει τον 25χρονο Γάλλο πιλότο της Formula 1.

Η πρώτη επίσημη ανακοίνωση για τον ακριβή τραυματισμό του Bianchi ήρθε σήμερα από την οικογένεια του Γάλλου και το νοσοκομείο που νοσηλεύεται και η διάγνωση αναφέρει ότι ο Γάλλος υπέστη διάχυτη αξονική βλάβη.

"Αυτή είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για την οικογένειά μας, αλλά τα μηνύματα υποστήριξης και στοργής για τον Jules από όλο τον κόσμο είναι μεγάλη παρηγοριά για εμάς. Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ειλικρινή μας εκτίμηση.

Ο Jules παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Mie General Medical Centre στο Yokkaichi. Έχει υποστεί διάχυτη αξονική βλάβη και η κατάστασή του είναι κρίσιμη αλλά σταθερή. Το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου παρέχει την καλύτερη θεραπεία και φροντίδα και είμαστε ευγνώμονες για ό,τι έχουν κάνει από τη στιγμή του ατυχήματος.

Επίσης είμαστε ευγνώμονες για την παρουσία του Καθηγητή Gerard Saillant, πρόεδρος της Ιατρικής Επιτροπής της FIA, και τον Καθηγητή Alessandro Frati, νευροχειρουργος του University of Rome La Sapienza, που ταξίδεψε στην Ιαπωνία κατόπιν παράκλησης της Scuderia Ferrari. Έφτασαν στο νοσοκομείο και συναντήθηκαν με το ιατρικό προσωπικό που είναι υπεύθυνο για τη θεραπεία του Jules, ώστε να ενημερωθούν πλήρως για την κλινική του κατάσταση και να είναι σε θέση να συμβουλεύσουν την οικογένεια. Οι καθηγητές Saillant και Frati αναγνωρίζουν την εξαιρετική φροντίδα που παρέχεται στο Mie General Medical Center και επιθυμούν να ευχαριστήσουν τους Ιάπωνες συναδέλφους τους.

Το νοσοκομείο θα συνεχίσει να παρακολουθεί και να φροντίζει τον Jules και περαιτέρω ιατρικές ενημερώσεις θα υπάρξουν στην κατάλληλη στιγμή" αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube